image description

Gezien bij……

BIGSTREAMERS.COM

Deze webwinkel timmert al een tijdje aan de weg en vele kennen hem misschien al van de grote en kleinere hengelsportbeurzen in Nederland en daarbuiten. Dit is ook niet zo verwonderlijk, omdat Dennis Sanders, de eigenaar van Bigstreamers.com een bevlogen roofvisser is en zeer actief is op het roofvisgebied.


Een bevlogen roofvisser met een voorliefde voor de bellyboat.

Hij heeft inmiddels zijn strepen wel verdient als kunstaasvisser en heeft jaren geleden de stap genomen om zich “Fly Only” te specialiseren met het vliegvissen op predatoren. In Nederland staat veelal de snoek, snoekbaars en baars hoog op de lijst, maar voor het buitenland is er ook de nodige ervaring aanwezig. Dennis heeft een voorliefde voor het vissen vanuit een bellyboat en dat zie je dan ook terug op zijn Website. verder vist hij ook alleen met zijn eigen producten, om er zeker van te zijn dat deze ook in de praktijk uitstekend voldoen.


Ook op hengelsportbeurzen staat Dennis iedereen die dat wil, met passie te woord.

Door zijn jarenlange ervaring, weet Dennis welke behoeften de vliegvisser op het gebied van materialen heeft. Ook ontwikkelt hij zelf producten die hij mist of waar vraag naar is. Achter dit bedrijf zit zoveel PASSIE, waardoor je je direct op je plaats voelt. Advies, ervaringen, tips en plezier zijn hier het sleutelwoord met een persoonlijke benadering.

Dennis gaat voor kwaliteit die betaalbaar moet zijn. Tijdens een visdag moet er geen twijfel bestaan over het gebruikte materiaal, van hengel of reel tot aan de streamer of popper. Veel van deze kunstaasjes worden zelf door hem gebonden en hierdoor kan hij garanderen dat het een topproduct is. Natuurlijk kan je ook je eigen patronen door hem laten binden, maar pas op, door zijn passie zit je zomaar uren te kletsen over deze prachtige hobby.


Bigstreamers.com met o.a. prachtige zelf gebonden kwaliteit Streamers

Neem eens een kijkje op de site Bigstreamers.com en laat je verassen door de grote hoeveelheid kwaliteitsproducten.  Ben je nu niet een echte vliegenier, dan toch is het zeer de moeite waard om even de site te bezoeken, omdat er altijd raakvlakken zijn met andere roofvistechnieken.

Ik denk dan niet alleen aan streamers die je d.m.v. een spinhengel kan werpen, maar ook producten zoals, titanium, fluorocarbon, haken, cross lock snaps en ga zo maar een tijdje door.


Bigstreamers.com staat voor passie, advies, ervaring, tips en natuurlijk veel plezier.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 368
Willem Moorman -
image description
Rivier in het vizier 343
Willem Moorman -