Nieuwe 10cm Swimbait!


Nieuwe 10cm Swimbait!

De BBZ-1 Shad van Spro is wellicht de meest realistische swimbait verkrijgbaar. Sinds de introductie zijn er met de grote uitvoering in Europa heel veel, met name grote, snoeken gevangen. Vooral op het wat heldere water bleek hij onverslaanbaar en is hij voor veel sportvissers hét geheime wapen voor het vangen van imposante vissen


Met  de grote uitvoering was uitstekend te trollen. Werpend vissen kon ook wel maar eiste wel het gebruik van zware hengels.

Het wachten was dan ook op een kleinere uitvoering waarmee zowel uitstekend getrold én werpend gevist kon worden. Dat moment is nu aangebroken want net voor de Kerstdagen komt Spro met de BBZ-1 in 10 cm uitvoering op de markt in Europa en uiteraard als eerste in Nederland.



En ook nu weer is het uiterlijk en de actie niet van een echte vis te onderscheiden. Deze nieuwe Swimbait is van duurzame kwaliteit en standaard uiteraard voorzien van een vlijmscherpe Gamakatsu dreg. De BBZ-1 Shad is leverbaar in een drijvende, langzaam zinkende en snel zinkende uitvoering in 4 fantastische kleuren. 

Klik hier voor een actiefilmpje waarbij de BBZ-1 shad “4” wordt ingezet bij het testvissen op Black Bass.


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -