Nieuw witvisteam Shimano

klik om naar de website te gaan

klik om naar de website te gaanPersbericht Shimano

Nieuw witvisteam Shimano

Met trots delen wij u mee dat, naast het bestaande Witvisteam, Shimano versterkt wordt door een nieuw Witvisteam bestaande uit: Ron Steyvers, Dieter Friederichs, Ton Post, Christian Surquin, Thijs Lupsen en Jack Valkenburg.

Dit topteam is zonder twijfel één van de beste teams van Nederland. Het team heeft reeds 2 Nederlandse titels op hun naam staan en zijn viervoudig winnaar van de ‘Team van het Jaar’ competitie. De absolute topprestatie van het team is het feit dat ze in 2008 Wereldkampioen werden!

De individuele successen van de teamleden zijn ook bijna ongeëvenaard. Nederlands kampioenschap individueel, Winnaar Topcompetitie en meer dan 100 maal vertegenwoordigd op internationale wedstrijden. Het team boekte haar successen door altijd met een gedreven focus te werk te gaan. Teamspirit staat hoog in het vaandel.

Zij zullen Shimano in de toekomst gaan vertegenwoordigen op diverse nationale en internationale wedstrijden. Zo zullen Dieter Friederichs, Christian Surquin en Jack Valkenburg met het nationale team in juni de trots van Nederland verdedigen op het WK in Spanje.

Het mag wel duidelijk zijn dat dit team een goede aanvulling is voor Shimano. Wij heten hen dan ook van harte welkom. Het team zal op de Visma aanwezig zijn op de Shimano stand om al uw vragen te beantwoorden op het gebied van het witvissen.

Shimano: Standnr. 207 - hal 2 - Voor meer informatie kijk op de website van Shimano.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -