Nieuw op Visma 2011: Hengelsport De Watertoren

Visma Beursnieuws van Hengelsport De Watertoren

klik om de site van de visma te bezoeken

Nieuw op Visma 2011: Hengelsport De Watertoren

Hengelsport De Watertoren staat voor de eerste keer op de Visma en heeft tal van primeurs. Zo zijn onder andere de ‘Heatsource’ verwarmde producten aanwezig met tal van handige en comfortabele artikelen zoals neopreen jacks, handschoenen en sokken in diverse kleuren.


Hengelsport De Watertoren voor de eerste keer aanwezig op de Visma.

Baitboats-Rotterdam
Baitboats-Rotterdam en Hengelsport De Watertoren komen met een uniek concept voor de Visma 2011: een fishfinderinbouw/servicestation op locatie! Er is een werkruimte op de stand ingericht zodat het mogelijk is om fishfinders in te laten bouwen of reparaties uit te voeren aan voerboten en fishfinders.

Het is dus tevens mogelijk om een net aangeschafte fishfinder in te laten bouwen op de stand van De Watertoren. Binnen een uur is deze ingebouwd en u kunt kiezen tussen inbouw of een opbouw fishfinder. Nog voordat u de Visma verlaat kunt u uw voerboot met fishfinder ophalen bij de stand.

Garantie op de voerboot blijft behouden, mits de fishfinder is ingebouwd door medewerkers van De Watertoren. Ook voor reparaties en onderhoud kan je terecht met je voerboot op de stand. Bezoek de stand voor mooie aanbiedingen op het gebied van voerboten en fishfinder(accessoires).

Sinds kort heeft de Watertoren ook de top-voerboot SPEKTRUM DX6 in het assortiment opgenomen en deze zal te zien zijn op de stand.

VERPA Lokvoeders
Verpa lokvoeders staat met allerlei soorten pellets voor de brasem, karper en voor de meerval. Ook diverse foedralen en tassen van Verpa zijn in grote getale aanwezig tegen zeer scherpe prijzen. Deze worden aangeprezen door het witvisteam van Hengelsport De Watertoren. Deze heren kunnen u alles vertellen over het vissen aan groot water!

Nautique Rentals
Nautique Rentals is gevestigd in Oude Tonge op de Zuid-Hollandse eilanden. Dit dorpje herbergt een schitterend vakantiepark aan het water van het Volkerak en is tevens het thuishonk voor de aankomende Predatortour 2011. Nautique Rentals zal te vinden zijn op de stand en zij kunnen u alles verstellen over de accommodaties en de predatortour 2011. U kunt hier ook uw welverdiende vakantie boeken, met of zonder het gezin. Folders, flyers en foto’s kunt u komen bekijken of meenemen.


Comfortabele (vis)accommodaties. Foto: Bertil Bos.

Ralph de Kock
Ralph de Kock is de jerkbaitbouwer van de toekomst. Zijn jerkbaits worden samen met Erwin Markwat ontworpen, uitgelood en tot in de puntjes verzorgd. Het is al gebleken dat het zeer goede vangers zijn op het Volkerak, Haringvlieg en Brielse Meer!

Ook Ralph’s streamers zijn geweldig om mee te vissen. Deze worden voor u op maat gemaakt in elke gewenste kleurencombinatie. Ralph is aanwezig op de stand van De Watertoren met zijn gereedschap, om aan u te laten zien hoe een jerkbait of streamer vorm krijgt. En deze zijn natuurlijk te koop bij de Watertoren.

Verders is de stand gevuld met allerhande kunstaas, shads, pluggen en poppers. Ook hengels van Sportex en diverse andere merken staan uitgestald.

Primeur: @rt Baits (Han du Pau en prostaffers)
@rt Baits introduceert een nieuwe, innovatieve shad op de stand van de Watertoren. Het schijnt een echte knaller te zijn!


Introductie van de Rumbleshad….


... en de Whispershad van @rt-baits op de stand van De Watertoren.

Ook alle andere shads zijn te koop op de stand van De Watertoren en Han du Pau zal in onze watertank al zijn shads demonstreren.

Tot ziens op de Visma bij Hengelsport de Watertoren.

klik om de site van de visma te bezoeken