image description

Nieuw kunstaas Fox Rage

Begin juli heeft Fox Rage twee gloednieuwe aasjes gelanceerd. 

Deze nieuwe stukken kunstaas zijn perfect voor de zomerse visserij tussen de planten en bieden een uitkomst voor mensen die met één aasje meerdere vissoorten willen vangen. Het gaat hier natuurlijk om nieuwe Bladed Jigs en Spinner Baits.

Rage Bladed Jig
De Rage Bladed Jig is perfect voor grote baars, snoekbaars, snoek en vele andere roofvissen. Hij kan alleen worden gevist of samen met een trailer waarbij een zacht plastic op de grote haak wordt gemonteerd. Hij heeft een meerdradige siliconen mantel en een scharnierend blad op de jigkop, dit kunstaas geeft opvallende bewegingen en trillingen die rovers gek zal maken.
 
Verkrijgbaar in drie gewichten van 17, 21 en 28 gram, dit in vier kleuropties: Pike, Bleak, Back & Gold en Table Rock.
 
Voorzien van een ultrascherpe en supersterke 3/0 enkele haak plus een zeer gedetailleerde jigkop met 3D ogen. De robuuste siliconen mantel geeft pulserende attractie, perfect voor gebruik met Rage zacht plastic kunstaas als trailer.
 
Het hoogwaardig blad geeft een vibrerende attractie, wordt geleverd inclusief inclusief hoge kwaliteit snap link.
 
Rage Spinnerbaits
Een fenomenaal kunstaas voor alle roofvissoorten, de Rage Spinnerbait komt tot zijn recht in wierrijke wateren waar hij tussen obstakels doorglijdt en tegelijkertijd vissen verleidt tot aanvallen. Het kunstaas kan ook in combinatie met Rage soft baits worden gebruikt die op de enkele haak als trailer wordt gevist voor extra attractie.
 
Verkrijgbaar in twee gewichten van 14 en 28 gram in vijf kleuropties: Pike, Bleak, Black & Gold, Fire Tiger en Table Rock.
 
Elk spinnerbait heeft twee willow bladen voor maximale attractie. Voorzien van een ultrascherpe en supersterke enkele haak.
 
De robuuste siliconen mantel geeft een pulserende attractie. De hoogwaardige wartel op het hoofdblad zorgt voor consistente attractie.
 
Zeer gedetailleerde jigkop met 3D ogen. Perfect voor gebruik met Rage zacht plastic kunstaas als trailer.
 
Website: www.foxrage.com

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Groepsreizen Colombia
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 383
Willem Moorman -
image description
Hengelsport- en Botenbeurs 2019…
rudy.van.duijnhoven -