Nieuw! Kajakvissen in Zuid Ierland

Reisinformatie verzorgd door Visreis.nl

Nieuw! Kajakvissen in Zuid Ierland

Reeds enkele jaren werken we samen met Frans (Nederlander) als eigenaar van een schitterende en goed verzorgde 4-sterren B&B in Sneem. De regio rond Sneem is prachtig en heeft de Nederlandse en Belgische visser veel te bieden. Met name qua natuur, cultuur en diversiteit in de visserij.

Frans verzorgt voor de gasten al deze mogelijke soorten visserij en precies zoals zij dat willen. Daarbij hebben de gasten op voorhand de keuze uit 4 verschillende soorten visserij:

     
  1. Snoekvissen,
  2.  
  3. zalm- en forelvissen,
  4.  
  5. kust- en rotsvissen,
  6.  
  7. vissen vanaf de charterboot op zee.

Voor alle visserij geldt dat begeleiding in de vorm van een gids, vergunningen en materiaal, waar nodig of gewenst, wordt geregeld.

Nu is er naast de eerder genoemde visserij ook de mogelijkheid om in Kenmare Bay met gemotoriseerde viskajaks te vissen onder begeleiding van een gids.

Er wordt gevist vanuit Mokai kajaks welke vier meter lang zijn en 90 centimeter breed met een inboord jetmotor van 7 pk. Deze bereikt een top van maar liefst 20 km/uur. Daarmee heb je een enorm bereik en kun je je dus snel verplaatsen en houd je meer vistijd over.

Er zijn twee aparte luchtkamers aan boord waardoor de kajaks onzinkbaar zijn. Verder beschikken ze standaard over een hengelhouder. Voor een dag vissen van 5 uur wordt je voorzien van zwemvest, wetsuit, peddel en de gids begeleidt je continue naar de beste locaties.

Doordat je met deze kajaks op plaatsen kunt komen waar gewone boten of kantvissers niet kunnen komen zijn de mogelijkheden praktisch onbeperkt. Driftend vissen langs de rotsen krijgt op deze manier een volledig nieuwe dimensie. Of het nu met de vliegenhengel of de spinhengel is, dat maakt niet uit. Het is allemaal even spectaculair en uitdagend.

Een andere optie is om op dieper water met een makreelflapper op diepte te vissen en dat levert haaien, roggen, conger en pollak op. Al met al spectaculaire visserij die je meegemaakt moet hebben als je hier op bezoek bent!

Door het toevoegen van deze nieuwe mogelijkheid om te vissen wordt de keuze nog groter en is er voor de vissers in deze regio nog meer te kiezen.

Wil je meer weten over deze speciale nieuwe en spectaculaire manier van vissen, vraag dan kosteloos de uitgebreide digitale brochure van 10 pagina’s op bij:

Visreis.nl - Joris Nieuwenhoff
Bourgondische Laan 19 - 2411 KJ Bodegraven
Email:
info@visreis.nl - Tel: 0172 – 53 22 56 - Mob: 0628 – 30 83 45

 

ANDEREN LAZEN OOK