Nieuw in Nederland: lichtgevende tentharingen

Persbericht Hengelsportcadeau.nl 

Nieuw in Nederland: lichtgevende tentharingen 

Speciaal voor iedereen die wel eens zijn tenen stoot tegen een tentharing of struikelt over een scheerlijn; lichtgevende tentharingen. Via Hengelsportcadeau.nl zijn de enige echte Uco Lichtgevende Tentharingen vanaf vandaag eindelijk ook verkrijgbaar in Nederland.

Lichtgevende tentharingen zijn ideaal voor aan de waterkant. Zet er je tent of paraplu mee vast en de omgeving wordt direct verlicht, zodat je ziet wat je doet in het donker.

Ook erg handig om vanaf het water je tent in het donker weer terug te vinden. Met deze lichtgevende tentharingen raak je bovendien nooit meer je tent kwijt op de camping of op een festivalterrein.

Deze lichtgevende tentharingen zijn vervaardigd van hoogwaardig, gehard aluminium voor een zeer lange levensduur. Ze zijn voorzien van een handige glow-in-the-dark schakelaar en verkrijgbaar in Wit en Multicolor (rood, groen of blauw).

Breng tot 12 uur lang het mooiste sfeerlicht rondom je tent of paraplu, of gebruik hem tot wel 24 uur lang in de stroboscoopstand (ook handig om je tent vanaf het wtaer  terug te vinden).  

Het led lichtje is eenvoudig af te nemen en te gebruiken als hand- of leeslampje. Geschikt voor harde en zachte grond.. Natuurlijk is deze super-de-luxe tentharing zeer goed waterbestendig (IPX 6) en kan moeiteloos de meest extreme weersomstandigheden aan.

De Uco Lichtgevende Tentharingen zijn verkrijgbaar vanaf 19,95  per verpakking van twee stuks.

Hengelsportcadeau.nl is exclusief verdeler van de Uco Lichtgevende Tentharingen. Geïnteresseerde hengelsportwinkeliers kunnen contact opnemen via info@hengelsportcadeau.nl.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -