Nieuw in de markt: Smartlures.nl

Persbericht Smartlures.nl

Nieuw in de markt: Smartlures.nl

Smartlures.nl is twee maanden geleden het wereldwijde web op gegaan en zal zich vooral specialiseren in de verkoop van allerhande moeilijk of beperkt verkrijgbare artikelen voor het snoekvissen. 
 
Smartlures.nl is onder andere dealer geworden van de Flexible Spinners van Muskie Metal Lures uit Amerika. Deze flexibele spinners hebben een hoop voordelen ten opzichte van de veel gebruikte spinners gemaakt op basis van een spinstang welke snel verbuigt tijdens een dril of landing van een snoek. 
 

Flexible Spinners.
 
Er zal ook een compleet pakket gevoerd gaan worden voor het vliegvissen op snoek. Deze visserij wordt steeds populairder, en bied veel mogelijkheden zeker op water met een dressuur op allerhande kunstaas. 
 
We verkopen onder andere de populaire tubeflies van Niklaus Bauer en deze zijn eventueel ook prima te vissen aan een spinhengel. 
 

Bauer tubeflies.
 
Smartlures is tevens dealer van Vision en kan het hele pakket leveren waaronder de zeer populiare Big Daddy range vliegvishengel voor op de snoek. Deze serie is mede ontwikkeld door de Niklaus Bauer de vliegvisspecialist op snoek uit Zweden. 
 
Smartlures is dealer van de Outcast Bellyboats en accessoires. Er worden standaard vier uitvoeringen aangeboden welke uit voorraad leverbaar zullen zijn. 
 
 
Dit is ook een van de doelstellingen van Smartlures.nl: om zoveel mogelijk producten direct uit voorraad te leveren. Meestal als je iets wilt hebben voor je visserij, wil je dat het liefst maximaal twee dagen later in huis hebben. 
 
Er zal ook een compleet pakket van eigenbouw spinnerbaits worden aangeboden in gewichten variërend van 28 tot 56 gram en in 14 verschillende kleur combinaties. Voor meer info bezoek de site en bij vragen gewoon even mailen.
 
Marc Zitvast

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -