Nieuw grafisch ontwerp aan voor viertaktmodellen van 40 t/m 115 pk

Persbericht Mercury

Nieuw grafisch ontwerp aan voor viertaktmodellen van 40 t/m 115 pk

Brunswick Marine in EMEA onthulde een nieuw grafisch ontwerp voor de Mercury-viertaktbuitenboordmotoren van 40 tot 115 pk. Het nieuwe ontwerp was voor het eerst te zien op de nieuwe 150 EFI-viertaktmotor en is nu toegepast op een breder gamma viertaktmotoren van Mercury.


Het doel van het nieuwe ontwerp is om de herkenbaarheid van het viertaktgamma te versterken. Naast de F150 EFI zal het ontwerp standaard aangeboden worden op de F40-, F50-, F60-, F80-, F90- en F115-modellen.

Over Mercury Marine

Mercury Marine, met hoofdkantoor in Fond du Lac, Wisconsin (VS), is wereldwijd toonaangevend fabrikant van motoren voor plezierboten. Mercury is een afdeling met een waarde van 2 miljard USD van Brunswick Corporation (NYSE: BC) en levert motoren, boten, diensten en onderdelen voor maritieme toepassingen in de recreatieve, de commerciële en de overheidssector.

De toonaangevende merkenportfolio van Mercury omvat buitenboordmotoren van Mercury en Mariner, hekdrive- en binnenboordmotoren van Mercury MerCruiser, elektromotoren van MotorGuide, propellers van Mercury, opblaasbare boten van Mercury, elektronica van Mercury SmartCraft, maritieme onderdelen van Attwood, distributie van maritieme onderdelen van Land ’N Sea, en onderdelen en olie van Mercury en Quicksilver. Meer informatie vindt u op mercurymarine.com.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -