Nieuw bij Hengelsport Outlet

Persbericht Hengelsport Outlet

Nieuw bij Hengelsport Outlet 

Nieuw bij HengelsportOutlet.com is de Maddock twitch/jerkbait van Maxforce. Deze tweedelige handgemaakte bait is al lange tijd zeer populair in Nederland. Bijna 16 centimeter lang en weegt 47 gram. Een perfect maatje om in te zetten op zoveel klein als grootwater met licht materiaal.

Voorzien van 3/0 Mustad haken en drie lagen keiharde epoxy die zijn kleurtje beschermt. De Maddock is langzaam zinkend met een waggeltje. Ideaal om een volgende vis te verleiden. De Maddock loopt ongeveer een meter diep maar laat je hem afzinken is hij ook een stuk dieper in te zetten.

Al draai je hem simpelweg binnen dan heeft deze bait nog steeds een waanzinnige aktie en dit maakt hem makkelijk te vissen. Verkrijgbaar in zes kleuren voor slechts €4,25!



Ons Fluorocarbon loopt hard en wij hebben daarom besloten onze klanten een korting aan te bieden op deze hoogwaardige 100% fluorocarbon lijnen. Nu drie halen twee betalen! Ideaal voor voorslagen, dropshot lijnen en meer. Sla nu snel je slag op HengelsportOutlet.com

.



Ook populair zijn de feeders van Wirek. Zo verkopen wij de Selftrowing feeder welke het voer langzaam uit de korf drukt en verschillende modellen normale korven. Bestel je nu 10 korven van het Bullet model dan krijg je nog eens meer als 10% extra korting! Dat is minder als €0,70 per korf!




Leverbaar in drie kleuren zwart (B), groen (G) en zand (S) in 60, 80, 100 en 120 gram. De korf is loodvrij dus geen milieubelasting. De feeder is steviger en heeft een droge copolymeer poedercoating
Het Bullet model is voor extra verre worpen
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -