image description

Nieuw bij Fish Inn, Molix topkwaliteit kunstaas!

Nieuw bij Fish Inn, Molix topkwaliteit kunstaas!

Dat je bij Fish Inn enkel en alleen de beste merken kunstaas en andere materialen kunt kopen wist je natuurlijk al lang. Sinds deze week is het Italiaanse topmerk Molix aan het 20000 producten tellende assortiment van Fish Inn toegevoegd.

Het Italiaanse bedrijf molix heeft al het kunstaas in hun programma geheel doorontwikkeld en door en door getest. Van origine komt het Molix kunstaas uit de black bass wereld. Tijdens de visserij op black bass wordt er geen enkel detail overgeslagen, de afwerking en het zwemgedrag van het Molix kunstaas is dan ook subliem te noemen.

Naast een aantal pluggen die perfect geschikt zijn voor het roofvissen in de Benelux heeft Molix ook een aantal prachtige softbaits en creature baits op de markt gebracht. Natuurlijk heeft Fish Inn Venlo hier de best vangende modellen in de beste kleuren gekozen. Namen als de Molix RA shad en de Molix Real Thing shad zullen veel roofvissers dan ook niet onbekend klinken.

Naast het normale kunstaas hebben ze bij Fish Inn ook nog voor een vreemder stuk kunstaas gekozen. De meeste roofvissers zijn wel bekend met chatterbaits maar gebruiken deze erg weinig. Toch mag dit soort kunstaas absoluut niet vergeten worden. De Molix Lover Special Vibration Chatterbait biedt met het lijf in de vorm van een vis de beste prooivis imitatie, juist dit stukje ontbreekt bij de normale metalen chatterbaits.

De eerste vangsten door de testvissers van Fish Inn zijn reeds geboekt en de eerste roofbleien, zeebaarzen, snoeken en snoekbaarzen zijn op de gevoelige plaat vastgelegd. Wil jij het complete assortiment Molix kunstaas van Fish Inn bekijken? Je bent van harte welkom in de winkel maar kunt dit prachtige kunstaas natuurlijk ook online bekijken en bestellen. Fish Inn levert super snel en biedt de beste service!

Al het Molix kunstaas bekijk je hier

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Enthousiasme verplicht!!!!
Willem Moorman -
image description
LAATST BESCHIKBARE PLAATSEN
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 407
Willem Moorman -