Nieuw bij Fauna Hengelsport: D.O.A.-Softbaits

Persbericht Fauna Hengelsport

Nieuw bij Fauna Hengelsport: D.O.A.-Softbaits

Als je de reviews leest die verschijnen op de grote Amerikaanse websites dan krijgen de D.O.A. (Deadly On Anything) softbaits steevast het hoogst aantal sterren. Deze serie softbaits van D.O.A. heet niet voor niets de ‘CAL-serie’: Catch Anything Lure.

Ze worden geroemd om de prachtige kleuren (keuze uit maar liefst 47 kleurencombinaties!) en de fenomenale actie, vooral van de staart. De 3” Shad Tail bijvoorbeeld heeft een zeer beweeglijke staart, ook als je hem héél langzaam vist. De D.O.A.-softbaits zijn verantwoordelijk voor vele recordvissen en recordaantallen.

Daarbij komt nog dat door het enorme scala aan kleuren, je de exacte kleur kunt uitkiezen waar jij het meeste vertrouwen in hebt. Het softbait-assortiment van D.O.A. bestaat uit 5 modellen: de 3” Shad Tail (perfect voor het dropshotten), 4” en 5.5” Jerk Bait met een zeer gevoelige, diamantvormige vorkstaart, de Paddle Tail en de Curl Tail.

De D.O.A.-softbaits zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Fauna Hengelsport, de hengelsportzaak die voorop loopt en steeds op jacht is naar het best vangende kunstaas. Een goed vangende klant is een tevreden klant.