Nieuw bij BFT shop: Headbanger Lures

Persbericht BFT Shop 

Nieuw bij BFT shop: Headbanger Lures 

Nieuw in het assortiment bij BFT Shop en echt eens iets anders! Headbanger plugger bewegen met een variatie en creativiteit welke je nog niet eerder hebt gezien.

De onvoorspelbare bewegingen worden veroorzaakt door het gepatenteerde kopje van de plug. Dit is een vrij bewegende lip met een specifieke balans die er voor zorgt dat de plug steeds in een andere richting beweegt en zorgt voor onregelmatige, natuurlijke bewegingen alsof het een gewonde en nerveuze vis is.

Ook trilt en rammelt de Headbanger onregelmatig. Deze pluggen voegen echt iets unieks toe aan je kunstaas collectie!

De drijvende Headbanger-variant is een perfecte plug voor ondiep water. Wanneer je hem langzaam binnenhaalt kun je hem door het oppervlak vissen wat een spoor zal achterlaten voor de rovers en fantastische aanbeten aan het oppervlak veroorzaakt.

Wil je dieper vissen, zo rond een meter, draai de plug dan wat snellen binnen en hou je hengeltop omlaag als je nog iets dieper wilt vissen. Ben je aan het trollen, dan haalt deze plug een diepte tot 2,5 meter bij een wat langere lijn.

De Suspending Headbanger Tail is een echte snoekmagneet! Je kunt eenvoudig op verschillende dieptes vissen, tussen de een en drie meter, eenvoudig door je hengeltop hoger of lager te houden bij het binnenvissen, je snelheid aan te passen, of de lengte van je lijn aan te passen bij het trollen.

De Headbanger Tail blijft mooi in het water 'hangen' tijdens een spinstop, als je tijdens het binnendraaien een korte tik geeft en dan pauzeert zal de plug dwars in het water komen te staan wat zelfs de meest aarzelende volger tot een aanbeet zal uitlokken.

De zinkende Headbanger Tail is de perfecte plug wanneer je wat dieper wilt vissen op bijvoorbeeld groot water, of trollend wat korter achter de boot wilt vissen, maar toch de nodige diepte halen.

Kenmerken:
Lengte        = 23cm
Floating    = 48gr - tot 1,5 meter diep
Suspending    = 53gr – 1 tot 3 meter diep
Sinking        = 58gr – 1,5 tot 5 meter diep


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -