Nieuw! Betaalbaar Andaman!

Persbericht Visreis.nl  

Nieuw! Betaalbaar Andaman! 

Al vanaf 1445 euro per persoon bij vier deelnemers voor vijf dagen vissen exclusief vlucht!
 
Af en toe is het goed om je eigen bestaande locaties eens tegen het licht te houden. Zo hebben we ook onze locatie in Andaman de afgelopen periode onder de loep genomen. Toplocatie, goede visserij maar wel zeer kostbaar met bedragen waarbij je je kunt afvragen of dat het nog wel waard is. Na wat gesprekken binnen ons netwerk zijn we tot de conclusie gekomen dat de prijs-kwaliteit verhouding niet in orde was.

We zijn binnen ons eigen netwerk nu een nieuwe aanbieder tegengekomen die ook op Andaman popper & jigging trips aanbiedt. Dat vindt plaats vanuit Havelock Island met onder meer een gloednieuwe en ruime 35 voet centre console boot met 250 PK genaamd Calypso.


Deze boot is speciaal ontwikkeld voor de visserij hier, is ruim en biedt voor vier vissers voldoende plaats. Vanzelfsprekend is de boot uitgerust met alle benodigde marine apparatuur en hij is begin 2016 in de vaart genomen en dus gloednieuw.

Naast deze vierpersoonsboot is er ook nog een tweepersoonsboot genaamd de Orca. Deze heeft een ruim werpplatform op de voorplecht en een motor van 100 PK en de benodigde apparatuur als GPS, fishfinder etc. Als je met slechts twee personen bent kan je zo dus ook over je eigen betaalbare boot beschikken en heb je niet meer medevissers nodig om toch te kunnen vissen voor een betaalbare prijs.


Deze operatie wordt gerund vanaf het tropische en paradijselijke Havelock Island. Onze partner is hier ondertussen al weer negen jaar bezig en kent de regio goede en heeft de zaakjes goed voor elkaar.


Om te verblijven heb je keuze uit drie verschillende opties: Budget, First Class en Superior. Allemaal prima en goed verzorgd maar wel verschillend in prijs. Alle locaties hebben airconditioning in het appartement en een eigen restaurant.

Je kunt natuurlijk ook elders op het eiland terecht. Je wordt aan het begin en het einde van de visdag naar je boot/hotel gebracht en ook het ontbijt en de lunch is inbegrepen in het pakket.

Een ander belangrijk voordeel is dat je hier topmateriaal kunt huren. Je hoeft het dus niet zelf aan te schaffen wat voor velen vaak een grote drempel is. Dit omdat de te gebruiken materialen nogal kostbaar zijn.

Voor het popperen en jiggen krijg je elk een gespecialiseerde hengel met daarop Shimano Stella’s 18000 SW en 20000 SW met bijbehorende dyneema lijnen.

Een set hengels met molens kost je 55 euro per dag en dan heb je dus het best denkbare materiaal. Terminal tackle als jigs, poppers en stickbaits zijn zelf mee te nemen en anders is er in noodgevallen nog ter plaatse wat te krijgen. Daarbij is de keuze echter beperkt.

De prijs van deze reis voor zeven dagen vissen van elk acht uur, acht overnachtingen in verblijf naar keuze inclusief bedlinnen en handdoeken, de retour transfer van en naar Port Blair, dagelijkse transfers van hotel naar visboot, ontbijt, lunch, water en frisdrank aan boord bedraagt:

Wil je vijf dagen vissen en zes nachten verblijven zijn de volgende prijzen van toepassing:

Deze prijzen zijn per persoon, exclusief vlucht, diners, visum, inentingen, fooi voor de crew en personeel, extra dranken. Een gemiddelde vlucht is te verkrijgen voor een bedrag tussen de 800 en 1000 euro per persoon.


Verder is het mogelijk om tegen meerprijs naar Barren Island en Invisible Banks te varen. Deze twee topstekken liggen op 40 a 45 mijl varen en hebben elk een andere benadering.

Voor de Barren Island trip vertrek je gewoon zoals iedere ochtend rond 08:00 uur en vaar je in 3 a 3,5 uur naar de locatie. Daar vis je de hele dag, nacht en slaap je aan boord op matrassen en slaapzakken die worden verzorgd evenals het diner.


De volgende dag blijf je er de hele dag en dan ben je uiteindelijk rond 16 uur weer terug aan wal in Havelock. Een echte belevenis want Barren Island heeft nog een kleine actieve vulkaan en je komt er verder niemand tegen.

Voor de trip naar Invisible Banks moet je vroeg je bed uit en vertrek je om 4 uur. Tegen het avondgloren ben ja dan weer terug en vis je ook op een plaats waar niemand anders en ook geen commerciële vissers aanwezig zijn. De meerprijs voor Barren Island is € 950 euro en voor Invisible Banks € 700,- totaal.


We zijn weer trots op onze nieuwe locatie waar we het exclusieve agentschap verzorgen voor Nederland en België. Met deze nieuwe optie komt deze exotische locatie in Andaman een heel stuk dichterbij voor menig visser!

De eerste twee groepen zijn al door ons geboekt voor het komende seizoen, dus wacht niet te lang want in het seizoen van november tot en met mei is dit een gewilde locatie met name ook door de interessante prijsstelling. Wil je meer weten over deze locatie? Klik op de webpagina  http://www.visreis.nl/bestemmingen/big-game/andaman-2/   , of de uitgebreide digitale brochure      of stuur ons een e-mail.

Joris Nieuwenhoff
Visreis.nl
0628 – 308 345

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -