Next Level Fishing met Crazy Fish hoofdsponsor van Streetfishing Nederland

Persbericht Streetfishing Nederland 

Next Level Fishing met Crazy Fish hoofdsponsor van Streetfishing Nederland 

Op zondag 22 september voorafgaand aan de wedstrijd in Haarlem ondertekende Michel Oostdijk namens Next Level Fishing een sponsorovereenkomst waarmee het met het merk Crazy Fish in het huidig seizoen 2015-2016 optreedt als hoofdsponsor van de wedstrijd in Alkmaar op 18 oktober aanstaande van Streetfishing Nederland powered by DSA (Dutch Streetfishing Association).

“Wij, het bestuur van Streetfishing Nederland, zijn enorm blij dat Next Level met Crazy Fish zich aan ons heeft verbonden en voor onze wedstrijd in Alkmaar op 18 oktober zowel de organisatie als de hoofdprijzen en goodiebags gaat verzorgen voor de deelnemers.

Tevens zal Next Level Fishing ons ook helpen met het promoten van streetfishing op beurzen en bij hengelsportverenigingen. Het bestuur is dit seizoen een nieuwe richting opgegaan om de wedstrijden aantrekkelijker te maken voor deelnemers, maar ook dat we de beste nationale én internationale ‘straatvissers’ graag aan de start willen hebben.

Een onderdeel hiervan is een nieuw sponsorplan. Next Level Fishing heeft hier alle vertrouwen in, getuige het hoofdsponsorschap met Crazy Fish. Wij zijn dè autoriteit op het gebied van streetfishing binnen Nederland en dit moet absoluut blijven”, aldus voorzitter Wilbert Mostert.


Michel Oostdijk namens Next Level Fishing met 2 van zijn prostaffers, Dennis Horvath en Michael Schaefer, geflankeerd door Haakon Nadorp, bestuurslid Streetfishing Nederland.


Over Streetfishing Nederland:
De vereniging Streetfishing Nederland powered by DSA (voorheen bekend als de Dutch Streetfishing Association) zijn de oprichters van het fenomeen streetfishing in Nederland. De vereniging organiseert jaarlijks wedstrijden in grote steden in Nederland.



Aan de wedstrijden doen de echte streetfishing cracks uit bijvoorbeeld Nederland, Duitsland, België en zelfs Oekraïne mee. Sommige cracks zijn als prostaffer verbonden aan bekende hengelsportmerken die inspringen op het fenomeen streetfishing.

Naast het organiseren van de wedstrijden promoot de vereniging ook streetfishing. Denk hierbij aan een informatiestand op de nationale hengelsportbeurzen, workshops aan jeugd en het houden van lezingen over streetfishing op hengelsportverenigingen.



Wil je meer weten over de activiteiten, lidmaatschap en de wedstrijdkalender van Streetfishing Nederland, neem dan een kijkje op de Facebookpagina Streetfishing of op de website www.streetfishing.nl.


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -