image description

Next Level Fishing Experience 2019

17 Maart 2019 - 10:00 tot 17:00 uur - Gratis entree en gratis parkeren

Next Level Fishing Experience 2019 is een kleinschalige Hengelsport belevenisbeurs die georganiseerd wordt Next Level Fishing. De beurs zal plaatsvinden in de Broekerveiling te Broek op Langedijk, de oudste doorvaartgroenteveiling ter wereld.


Het museum staat volledig op het water en heeft in het veiling gebouw verschillende doorvaarten en aanlegsteigers. Bij uitstek dus een unieke locatie om een geweldige hengelsport belevenisbeurs te organiseren. Wat we met alle standhouders willen neerzetten is een kleinschalige maar gezellige belevenisbeurs waar alle takken van visserij aan bod komen, ook besteden wij e aandacht op deze beurs aan onze prachtige waterrijke omgeving, kijkend naar recreatie, watersport en toerisme. Met meer dan 50 standhouders de op één na grootste beurs van Nederland en gratis intree!


Met verschillende demo's en presentaties zal er verdeeld over de gehele beurs iets te beleven zijn.


Er zullen o.a. demo's gegeven worden over jerkbait vissen, dropshot/street vissen, vliegvissen, vissen vanuit de bellyboat, Float Plus systeem, vissen vanuit de Kayak, witvissen, baarspeuteren, streamers binden, karpervissen, doodaasvissen etc. Deze demo's zullen zowel binnen als buiten in open water plaatsvinden.


Om de beurs in de Broekerveiling compleet te maken zal er ook een hengelsport veiling gehouden worden in de oude veilingruimte, met als veilingmeester Marko Kraal (werkzaam bij Sportvisserij Nederland en Presentator van Vis TV)

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Sterk en stabiel
Willem Moorman -
image description
Start Rebelcell Experience Center
Willem Moorman -