Navico’s Lowrance StructureScan™

klik om naar de website te gaanPersbericht:

Navico’s Lowrance StructureScan™

Ruim na de introductie van de Lowrance StructureScan™ door fabrikant Navico in februari 2009, is er enige commotie ontstaan, veroorzaakt door concurrent Johnson Outdoor.

Momenteel loopt er een rechtzaak tussen fabrikant Navico en Johnson Outdoor. Dit gaat over wie er het ‘meeste recht’ heeft op de uitvinding StructureScan. De laatst genoemde heeft deze techniek toegepast in een enigzins vereenvoudigde uitvoering in Hummingbird teostellen.

De combinatie van Side-scanning & DownScan Imaging™ die Lowrance heeft toegepast is nog steeds ongeëvenaard in de markt. Aangezien Navico/Lowrance van mening is dat zij deze techniek als eerste hebben geïntroduceerd en wezenlijk hebben verbeterd zal de verkoop van deze produkten onverminderd worden voortgezet. Het is daarbij zelfs denkbaar dat de concurrent hierbij deze rechtzaak verliest met de gevolgen van dien.

Mede dankzij het succes van Lowrance’s StructureScan™ en de grote vraag naar deze nieuwe techniek, zal ook de distributie door Simnav in de Benelux onverminderd doorgaan.

Meer informatie: www.simnav.nl