‘Nash Interactive Lake shows’

klik om naar de website te gaanPersbericht Nash Tackle

‘Nash Interactive Lake shows’

De zomer is nu goed en wel in aantocht, de vis is eindelijk gestart met azen na een lange winter en de vissers staan scherper dan ooit om eropuit te trekken en een karper te vangen. De Nash lake Show weekends zijn niet meer ver weg.

Zaterdag 29 en zondag 30 mei zijn wij te vinden aan de oevers van visvijver “De Lak”, Fabriekstraat z/n  2490 Balen-Wezel (België). Zaterdag 5 en Zondag 6 juni zijn jullie welkom op het recreatiedomein “Krieghuisbelten, Krieghuisweg 19, 8102 SV Raalte (Nederland).

Deze evenementen beloven spectaculair te worden met de Nash Benelux en de Engelse teamleden aanwezig. Zij zullen er zijn met slechts één doel – jullie vermaken en iets bijbrengen. De shows starten om 9.00u op zaterdag en eindigen om 17.00u en starten weer op zondag om 9.00u en eindigt om 16.00u.

Het is volledig gratis en alle vissers en hun familie zijn welkom. Alle activiteiten zullen rondom en op het water plaatsvinden, waaronder spodden, peilen, onderlijnen - en aaspresentaties, visdemonstraties, koken in de bivvy – het ultieme eten voor aan de waterkant, wedstrijden en spelen, een zone voor de juniors, waar ook de jongste de basis van het karpervissen kunnen leren met tips en trukjes, plus gastsprekers met spannende verhalen, demo’s, demonstraties en natuurlijk zal het hele gamma Nash Tackle producten aanwezig zijn om te bekijken en te gebruiken.

Er zal heel veel te zien en te doen zijn bij de twee shows en de kans om schitterende prijzen te winnen, waaronder een visvakantie in Frankrijk, tenten, kruiwagens, bedchairs en veel, veel meer.

Hopelijk zal de zon schijnen en we zijn zeker dat er vele vissen zullen gevangen worden (misschien vang je er zelf wel één of twee). Eén ding is zeker – je zal terug naar huis keren met een hoop nieuwe ideeën, tactieken en methodes voor je eigen visserij dit jaar. Hopelijk zien we je daar.

Voor meer details betreffende de show of informatie omtrent de route naar de twee shows, surf alstublieft naar de Nash Tackle Website: www.Nashtackle.co.uk