Nagenieten van een geslaagd international kayak fishing week 2016 Denemarken

Nagenieten van een geslaagde International Kayak Fishing Week 2016 Denemarken 

Persbericht team Total Fishing International

De datum voor ons nieuwe event van volgend jaar is bekend. Volgend jaar gaan we weer naar Lohals op het Deense eiland Langeland voor alweer de derde editie van onze International Kayak Fishing Week 2017 Denemarken.


Alle facetten van het laatste event nog eens overlopen en de laatste verbeteringen aan gebracht. Als organisatie hebben we weer genoten van het laatste event. Vooral de openstaande rits van het droogpak van Ronny doet het nog steeds heel goed. Die fout zal hij volgend jaar vast niet meer maken.

Noteer maar vast in uw agenda: International Kayak Fishing week Denemarken 2017: zaterdag 30 september tot zaterdag 07 oktober 2017.


Nachtvissen was alleen mogelijk door de speciale kijker van Raymarine, waarvoor Ronny heeft gezorgd.

Dat wordt weer volop genieten volgend jaar. Hopen dat de wind ons beter gezind is dan dit jaar, zodat we op de topstekken aan de oostkust van Langeland met onze kayaks kunnen vissen. In 2015 hebben we mooie schollen en tarbotten gevangen.

Zojuist nog even het artikel van 2016 op Total Fishing doorgenomen en ik zag dat in het slotwoord een voor dit event belangrijk persoon vergeten heb te bedanken, eigenlijk zelfs twee. Wel de sponsoren genoemd die zij in het event vertegenwoordigen, maar niet de personen in kwestie:


Ronny Helaers die achter de schermen veel en goed werk verricht en ook de keuken behartigt in Denemarken.

Eric De Keuster, die voor de mooie flyers zorgt en ook de kayaks van Zeevissport in orde brengt.


Eric De Keuster (links) overhandigt in Denemarken de Zeevissport Hobie Kayak Fishing trophy 2016 aan Harm Deiman (rechts).

Meer informatie en/of opgeven voor dit evenement kan bij: ronny.helaers@gmail.com, waarna u het officiële inschrijf document ontvangt. Ook zijn Ronny (Raymarine), Eric (Zeevissport), Mark (Hobie kayaks) en Ron (Total Fishing) aanwezig op de Hengelsport en botenbeurs in Utrecht om eventuele vragen te beantwoorden. Het is ook mogelijk om u daar op te geven voor dit evenement door het inschrijfformulier ter plaatse in te vullen.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -