Naar de Jaarbeurs voor ‘totaalbeleving’ op Hengelsport- en Bote

Persbericht DRT Events

Naar Jaarbeurs voor ‘totaalbeleving’ op Hengelsport- en Botenbeurs   

De 2014-editie van de Hengelsport- en Botenbeurs, die op 28, 29 en 30 november a.s. plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht, wordt met een oppervlak van 20.000 m² en meer dan 160 standhouders groter dan ooit.

Vorig jaar trok de ‘dolle visdriedaagse’ ruim 16.500 enthousiaste sportvissers. Zij kunnen zich ook dit jaar vergapen aan nieuwe flitsende carbonhengels, blinkende molens, kleurige dobbers, geurend aas en kunstaas in duizenden varianten.

De hengelsportbeurs staat bekend om zijn publieksacties en te winnen prijzen. Er is deze editie voor het eerst een app beschikbaar: ‘HSB Beurs’. De app bevat veel handige informatie, zoals de deelnemerslijst en het beursprogramma.

Download de app en maak kans op een prijs van € 50,-. De winnaar (één van de downloaders) wordt 1 december bekend gemaakt op www.hengelsportbeurzen.nl. De 
App ‘HSB Beurs’ is er voor Android en voor Apple. Klik hier voor de Android-versie . Klik hier voor de Apple-versie

In september heeft de Nederlandse ploeg goud gewonnen op het wereldkampioenschap vissen in Kroatië. Daarmee sleepte Nederland de meest prestigieuze prijs op hengelsportgebied binnen.



Samen met Arjan Klop, de bronzen medaille winnaar van het individuele klassement, zal de voltallige kampioensploeg aanwezig zijn op de beurs.    

Op de afdeling productontwikkeling van Preston wordt niet stil gezeten. Achter de schermen worden bestaande producten nogmaals onder de loep genomen en waar mogelijk verbeterd.



Moderne ontwikkelingen resulteerden eveneens in nieuwe gadgets voor het komende seizoen. Volgens Preston zijn ze er dit jaar ruimschoots in geslaagd een aansprekend pakket nieuwe artikelen samen te stellen voor de terecht veeleisende sportvisser.



Op de beurs wordt de stand van Preston Innovations aangekleed met de gehele collectie 2015. Hun gesponsorde vissers zullen eveneens aanwezig zijn voor deskundig advies en tips. Kortom: loop de stand van wat men in Engeland noemt “the tackle giant” zeker niet zomaar voorbij.

SPRO is zoals gewoonlijk van de partij met een stand van ruim 200m2 om u het nieuwe pakket voor 2015 te presenteren, inclusief de nieuwe Strategy hengels en vele soorten molens.



Henk Simonz en Yvo Bindels zijn ook alle dagen aanwezig op de beurs voor uitleg.



Jeugdige bezoekers ook meer dan welkom, er is dit jaar axtra aandacht voor de jeugd. Voor de eerste 250 jeugdige bezoekers is er pér beursdag een gratis SPRO-hengel te ontvangen, terwijl diezelfde kinderen ook een pak Berlok visvoer meekrijgen. Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding hebben bovendien gratis entree.

Zij worden op de beursvloer bezig gehouden met een speurtocht parcours en een casting combat hindernisbaan, terwijl zij alle dagen op de foto kunnen met hun (RTL7) Vis-TV helden Ed Stoop en Marco Kraal.

Het liken van de Facebookpagina´s is aan te raden voor de degenen die in de prijzen willen vallen en/of kans willen maken op vrijkaarten voor de beurs. Sport-en recreatievissers gaan nu eenmaal niet graag met lege handen naar huis! Wie de beurs bezoekt, doet er goed aan de entree- en parkeerkaarten online met korting aan te schaffen. Dat scheelt bovendien lang wachten bij de entree.


Hengelsport- en Botenbeurs 2014
Waar
: Jaarbeurs Utrecht, 3521 AL Utrecht
Wanneer: vrijdag 28 november t/m zondag 30 november
Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur
Entree: € 9,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten) / € 12,- p.p. aan de kassa
Belangrijke websites: 
www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl
 
Belangrijke Facebookpagina’s: 
Hengelsport- en Botenbeurs 2014 en Carpsquare Facebook Event pagina

Bekijk hier de sfeerimpressie van de Hengelsport- en Botenbeurs editie 2013:
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -