Mullet,               een lekkertje van riptide.

Mullet, een lekkertje van riptide. Steeds weer verschijnen er nieuwe soorten kunstaas op de markt. Als je de catalogi bekijkt vraag je je wel eens af hoe het mogelijk is dat men steeds weer nieuwe creaties weet te ontwikkelen. Maar goed, “the show must go on “ nietwaar.

Gewoon werpend vanaf de kant en net geen meter

De Heul Hengelsport uit Schiedam importeerde enige tijd geleden een aantal kleuren van de Mullet-serie uitgebracht door de Amerikaanse kunstaasgigant Rip Tide. Een topvangertje voor zowel zee- als snoekbaars. Zelf hebben we de kleuren Salt&Pepper/Gold ’n Glow en de White-Red-Tail uit geprobeerd. Vooral de tweede uitvoering scoorde goed. Oranje is een kleur die het vaak erg goed doet, zeker als het water troebel is.

Dit zijn echte topkleuren.

Helaas konden we de Mullets niet in fel oranje krijgen, dus hebben we de Pepper&Salt zelf oranje gemaakt doormiddel van een dikke viltstift (Edding 800-permanent marker-002) Deze rode viltstift is 100% watervast en kleurt na het stiften licht tot donker oranje! Prachtig dus, deze kleur mag zeker niet in je kunstaasdoos ontbreken!

Ideaal, deze stiften

De Mullets zijn 10 cm. lang en hebben een waanzinnig soepele staart. Zondermeer een aanrader! Wil je wat meer over bepaalde kleuren of te bestellen aantallen weten, dan kun je contact opnemen met de Heul Hengelsport tel:010-2730796 of kijk op www.deheul.net