image description

MOZAMBIQUE, nieuwe locatie bij Visreis.nl

Na recentelijk Tanzania, Maleisië en de Malediven te hebben toegevoegd aan ons portfolio is het nu tijd om Mozambique, Bazaruto als nieuwste locatie te presenteren. Deze locatie heeft het allemaal.

Een schitterende natuur, een nationaal park met vijf aaneengeschakelde eilanden en een grote hoeveelheid aan overweldigende flora en fauna. Schildpadden, walvissen, dolfijnen, zeekoeien zijn hier vaak en regelmatig gezien gasten.

Hier vang je blauwe marlijn, zwarte marlijn, zeilvis GT, tonijn, dogtooth, jobfish, grouper, snapper, nahi mahi, barracuda, wahoo en ga zo maar door. En dan ook nog eens in supersize formaat! De marlijnen hebben een gemiddeld formaat van 400 lbs. maar worden regelmatig tot 800 en zelfs tot 1000 lbs. Gevangen. Maar ook de “kleinere” soorten worden hier in grote formaten gevangen. GT van 40 en tonijn van 50 kilo en meer zijn geen uitzondering. Kapitein Morgan O’Kennedy vist hier al meer dan 10 jaar en is de autoriteit qua visserij op deze locatie. Je bent dus in goede handen!

Bazaruto Mozambique from Visreis.nl on Vimeo.

Of het nu gaat om trollen, jiggen, popperen, spinning of levend aas vissen, hier ben je op de juiste plek. Je hebt keuze uit twee verschillende boten die beiden zijn uitgerust voor alle soorten visserij. Beide boten zijn voorzien van alle benodigde apparatuur en 2 maal 150 PK motoren. Zo ben je snel en comfortabel op de gewenste visstekken. En doordat de drop off al snel vanaf de kust begint hoed je hier niet ver te varen. Dat betekent dus veel vistijd!

Dit is echt een bucketlist locatie waarbij je direct aan het strand verblijft in een van de 3 mogelijke lodges. Dat kan op basis van logies maar ook volledig verzorgd in een de schitterende woningen die we hier beschikbaar hebben. Uitzicht op de zee, palmbomen en super aardige mensen die er alles aan doen om jouw visreis te doen slagen.

Met 4 personen is dit al mogelijk vanaf 1550,- euro per persoon bij 4 deelnemers en 5 visdagen met verblijf. Dit is exclusief vlucht, fooi, maaltijden en visum.

Wil jij meer weten over deze locatie? Kijk dan HIER.  Of neem contact met ons op via 0348 – 201 266 of via info@visreis.nl. En waar heb je de meeste keus? Bij Visreis.nl natuurlijk.

ANDEREN LAZEN OOK