Monstersteur in Canada

Persbericht Cordes Travel

Monstersteur in Canada 

Onze Zweedse professionele beroeps-visgidsen uit Noorwegen, werkzaam voor onze huisjes bij A Rorbuer, Nappstraumen, Havoysund én Soroya, begeleiden ook groepen naar Canada, Costa Rica en Panama, speciaal na het seizoen in Noorwegen.

Erik, Johan, Jimmy en Jonathan zorgen dan dat alles perfect verloopt en de hele groep prima verzorgd wordt. Uiteraard hebben wij (Linda en Raffie Cordes) zelf ook de nodige groepsreizen die we zelf begeleiden in Noorwegen, Panama, Costa Rica, IJsland en nu ook Canada.


Erik met een prachtige steur van 216 centimeter.


Erik ging de 1e week van februari naar Canada (Vancouver) om daar te vissen op de Fraser River op de monstersteur. In deze periode zijn de steuren vaak het grootst. Zij vingen in vijf dagen met drie boten in totaal meer dan 20 steuren van boven de twee meter!


Johan met een 212 centimeter steur uit Canada.


In Canada werken we met de beste boten, visgidsen en service die men kan bedenken, iedereen kent het bedrijf waar we mee samen werken daar en iedereen geeft eerlijk toe dat zij de allerbeste service en gidsen hebben. Al 28 jaar werken zij op de Fraser River en kennen elke stek, het is dan ook niet de vraag 'of' je een steur gaat vangen, maar hoe groot!


254 centimeter steur.


Johan was de begeleider van de tweede groep in februari en ook zij hadden een droomweek in Canada. Zij vingen 21 steuren over de twee meter met 14 vissers, drie steuren over de 250 centimeter, eentje van 276 centimeter en de monster steur van maar liefst 291 centimeter met een geschat gewicht van 250-300 kilo buikomtrek was 123 centimeter!! Hoezo monster steuren?


Monstersteur 291 centimeter, 250-300 kilo.


Wat een prachtige vangst. Een steur is de sterkste zoetwatervis ter wereld en de meest spectaculaire, kortom een droomvis om te vangen en dat in een prachtige omgeving met een goede visgids.


Monstersteur in een prachtige omgeving.


Het voordeel van onze accommodatie in Canada is dat alles geregeld is, je vliegt direct of met een overstap naar Vancouver, daar kun je kiezen voor een huurauto of transfer en 1,5 uur later ben je in je hotel. Je hoeft geen materialen mee te nemen, alle materialen zijn inclusief in de prijs.

Ook in de prijs zit de visgids, transfer, boot, hotel met ontbijt en een lunchpakket en alle drankjes. Je hoeft dus niets mee te nemen en de visgids vaart de boot en helpt je met alles, ons advies is drie of maximaal vier personen op de boot.


Een grote steur vang je niet zomaar.


Wil je nu een dagje zalm vissen, dan kan dat ook, afhankelijk van de periode, ideaal als je even iets anders dan een steur wil vangen. Verder kun je er ook vliegvissen, voor de liefhebbers onder ons.


De grote ruime visboot.


Kortom een droomreis naar het mooie Canada! Wil je nu wat langer blijven of een extra nacht in Vancouver, alles is mogelijk. Het hele jaar door zijn er verschillende groepsreizen naar deze bestemming, dus als je maar alleen of met z’n tweeën bent kun je aansluiten bij een groepsreis.

In 2018, we denken aan de maand oktober, omdat er dan ook volop zalm te vangen is, gaan we met een grote groep Nederlanders en Belgen daar heen, we hebben de eerste aanmeldingen al binnen, dus wil je mee, meld je dan nu al aan.

Meer informatie over de Cordes Travel Canada bestemming, klik dan >>hier<<

Cordes Travel, eerlijk, betrouwbaar en professioneel!


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -