Met Wout van Leeuwen gericht vissen op zeebaars

 

Met Wout van Leeuwen gericht vissen op zeebaars  

 
De populariteit van de zeebaars is de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen. Deze magische vis is er een waar de meeste vissers wel eens een keer op gevist hebben of eens op willen vissen. Feit is dat de meesten zonder resultaat huiswaarts keren en de zeebaars de rug toe keren omdat het een té moeilijke vis is om te vangen
 
Daar heeft Wout nu de oplossing voor. Wout van Leeuwen heeft met Carl Greve een échte specialist in huis. Hij vist inmiddels al behoorlijk wat jaartjes op deze magnifieke vis, en niet onverdienstelijk welteverstaan. Carl heeft meerdere artikelen geschreven over het vissen op zeebaars en een dvd (getiteld: labrax) over zeebaarsvissen gemaakt waar al aangetoond is dat het vangen van zeebaars best mee valt. 
 

Carl Greve is een échte specialist.
 
Carl specialiseert zich in het vissen op zeebaars met shads en twisters, en hij zal vanaf begin mei vier avonden in de maand gaan gidsen vanaf de kant. Speciaal voor iedereen die moeite heeft met het vangen van de zeebaars is dit een uitgelezen mogelijkheid om de puntjes op de spreekwoordelijke “i” te zetten en dus dichter tot uw uiteindelijke doel, het vangen van zeebaars te komen. 
 

Zeebaarsvissen met shads en twisters.
 
Kwaliteit staat hoog in het vaandel. In tegenstelling tot andere visgidsen zal Carl zal minimaal twee en maximaal drie personen per avond meenemen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en u dus de volledige aandacht krijgt die u op zo'n avond verdient. 
 
Heeft u interesse om een keertje mee te gaan? Wees dan snel, ga naar www.zeebaarsgids.com en boek uw datum, want het aantal plaatsen is op deze manier nu eenmaal beperkt.
 
Op de website www.zeebaarsgids.com kunt u zien wat de mogelijkheden zijn en hoe deze avonden in zijn werk zullen gaan. Op deze website vind u ook het contact adres en kunt u met eventuele vragen altijd terecht. Uiteraard kunt u ook gewoon bellen met Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor om een eventuele afspraak te maken of een vraag te droppen.