Met PML Travel naar Zweedse rovers

Persbericht Pike Master Lures

Met PML Travel naar Zweedse rovers

Van 3 mei tot en met 10 mei 2014 zal PML Travel een georganiseerde visreis houden naar Dalsland, Zweden. In aanloop van de reis zullen de deelnemers een uitnodiging krijgen voor een samenkomst bij PML Travel waarbij de gehele reis van A tot Z met u wordt doorgenomen.
 
Het verblijf zal zijn in de herberg Edsleskogswardshus nabij het Edslan meer. Edsleskogswardshus, zal de uitvalbasis zijn van het vissen op de omliggende meren als Edslan, Vanern, Laxsjön enzovoorts.
 

Het verblijf aan het meer.
 
De uitgangsituatie zal zijn een (minimum) van 10 deelnemers en een maximum van 16 deelnemers, dus vol is vol. Het verblijf zal zijn op basis op volpension (overnachtingen, ontbijt, lunch & diner).
 

Op zoek naar de joekels op diverse manieren.
 
U kunt met uw eigen boot vissen of desgewenst ter plekke een boot (op trailer) huren.
 

Lekker zwaar...
 
De kosten voor de reis op basis van volpension zijn €500,- per persoon. De eventuele huurboot kost 4000 SEK (Kronen) per week.
 

Verleid in de felle voorjaarszon.
 
De visvergunningen kunnen ter plaatse worden gekocht (afhankelijk van het viswater) en zullen rond de €30,- liggen voor een week.
 
UIteraard in diverse maten te vangen.
 
Interesse om met deze reis mee te gaan?
U kunt zich nu inschrijven voor deze reis. Voor vragen en of  informatie over de reis en bestemming ga naar: www.pml-travel.com
 
Evert Oostdam
 
Pike Master Lures
Vennestraat 11P
2161 LE Lisse

The Netherlands

0031 (0) 612886852

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De haken en ogen van een Noorse vistrip (17)
Marc Borst -