Mercury power voor World Predator Classic

Persbericht Mercury Marine  

Mercury power voor World Predator Classic  

Mercury Marine is de officiële Wereld Predator Classic bootmotorpartner. De fabrikant van motoren, elektronica en accessoires voor boten bestaat dit jaar 75 jaar en viert dat op allerlei manieren.
 
De World Predator Classic wordt in Nederland van 19 tot en met 22 juni gehouden vanuit Hellevoetsluis. 120 Vissers uit zestien landen doen in 60 boten mee met deze wedstrijd. Mercury doet mee met vier boten die tijdens de wedstrijd middels GPS en live feeds gevolgd zullen worden. Zie hier de deelnemerslijst.
 
 
Ross Honey, WPC-oprichter en organisator: "Om het simpel te zeggen, ik ben blij te kunnen aankondigen dat Mercury Marine hun naam aan ons wil verbinden. Mercury heeft een extreem hoge standaard en kwaliteit in scheepsmotorproductie en verdient daarom zijn wereldwijde reputatie en erkenning. Om meer dan 75 jaar marktleider te zijn is opmerkelijk. Het niveau van consistente prestatie is zeker geen toeval!"
 
Hans Roelants, Director Benelux & Duitsland: "Wij, als Mercury, zijn zeer verheugd om de Wereld Predator Classic 2014 ondersteunen in Nederland. We zijn blij om het enthousiasme van zowel de organisatoren en deelnemers aan te moedigen. Dit evenement weerspiegelt de opwinding en passie die vissers hebben voor hun sport."
 
Rapala, Shimano, Raymarine, Nitro boten en Navionics zijn de overige ondersteuners van de dit grote roofvisevenement, dat zal beginnen met een grote parade van de deelnemende teams. De wedstrijd op snoek, snoekbaars en baars duurt drie dagen.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -