Meld je nu aan voor de meest spraakmakende zeebaarsworkshop langs onze kust

Meld je nu aan voor de meest spraakmakende zeebaarsworkshop langs onze kust 

Door Joop Folkers

Heb je er ook wel eens van gedroomd om het gevecht aan te gaan met de sterkste sportvis die er langs onze kust zwemt? Schroom dan niet en schrijf je dan nu in voor de meest uitgebreide, populaire zeebaarsworkshop van Nederland.

Deze boeiende en leerzame workshops worden gegeven vanaf de lange wandelpier van Hoek van Holland in het allerbeste zeebaarsgebied langs onze kust. Het parkeren is hier geheel gratis dus komen er geen extra kosten bij.


Trots als een pauw met je eerste stekel!

Binnen 5 uur ken je alle ins en outs
Met ruim 35 jaar ervaring op zeebaarsgebied kan ik je garanderen dat je binnen een tijdsbestek van 5 uur alle ins en outs van deze spectaculaire visserij onder de knie hebt waardoor je dus op eigen houtje langs de gehele kust terecht kunt met je opgedane kennis.


Tevreden klanten met hun eerste zeebaars.

Dat deze aanpak werkt is bewezen dankzij de goede vangstresultaten tijdens en vooral ook na mijn workshops! Zo wisten deelnemers die nog nooit eerder op zeebaars hadden gevist tijdens mijn cursus soms 2 of zelfs meer zeebaarzen te vangen.


Grote dikke vissen tijdens mijn workshops vanaf de kant!

Duur cursus van 07.00 uur tot 12.00 uur, 7 dagen in de week
Een workshop duurt precies 5 uur. In de regel start ik om 07.00 uur en vissen we door tot 12.00 uur. Om het allemaal zo aantrekkelijk mogelijk te maken en iedereen zoveel mogelijk praktijk ervaring op te laten doen geef ik gedurende de workshop hooguit een half uurtje theorie.


Ook deze workshop bracht mooie vissen.

Daarna neem ik iedere deelnemer tijdens de cursus ruimschoots apart om hem de juiste manier van werpen, aasaanbieding en andere belangrijke facetten te leren. De praktijk heeft geleerd dat deze aanpak zijn vruchten afwerpt. Zelfs de jongste deelnemer van 12 jaar wisten tijdens deze cursus zijn eerste zeebaars te vangen!


Mooie vis voor een van de deelnemers.

Materiaal en kunstaas aanwezig
Zou je graag eens zo’n workshop bij willen wonen, maar heb je niet het juiste (hengel)materiaal dan is dat geen probleem. Ik zorg er tijdens mijn workshops voor dat mijn deelnemers het juiste materiaal en het beste kunstaas gratis tot hun beschikking hebben. Het enige wat jullie als deelnemer nodig hebben is een portie doorzettingsvermogen!


Mooie vis aan de Salt'n'Pepper.

Uiteraard leer ik jullie ook de juiste (voorslag) knopen en weet je na zo’n workshop exact hoe je langs de gehele europese kust met (oppervlakte) pluggen en shads moet vissen! Kortom, meer dan genoeg informatie tijdens zo’n leerzame workshop. Uiteraard kun je zo’n spectaculaire zeebaars workshop ook met vrienden en kennissen delen.


Ondanks soms taaie visserij toch weer een aantal zeebaarzen tijdens een workshop.

De kosten voor zo’n compleet verzorgde workshop bedragen 45€ pp. Dat is dan inclusief materiaal, kunstaas en een drankje en hopelijk een eerste zeebaars(aanbeet!)!


Zo nu en dan een prachtige vis.

Voor meer informatie kun je me even mailen op joopvis@caiway.nl of bellen op 0031-(0)62001 6129

Ook met de boot
Vanaf eind mei start ik ook weer met het gidsen vanuit mijn boot “de zeebaars” genaamd! Een stoere 5 meter Orka met een gloednieuwe 60 PK Yamaha voorzien van alle benodigde navigatie- en sonarapparatuur!


Mijn stoere Orka 500 voorzien van de modernste apparatuur.

Volgens mijn deelnemers een unieke ervaring waarbij ik je meeneem naar de allerbeste stekken van dit unieke zeebaarsgebied.


Bootvissen levert vaak droomvissen op.

Om iedere deelnemer optimaal te laten genieten van zo’n visdag neem ik maximaal twee personen mee.


Prachtschip voor een machtig avontuur.

Ook hier is het juiste materiaal en kunstaas gratis te gebruiken.


De streamer is soms dodelijk.

De afgelopen jaren heb ik meerdere vliegvissers in de boot gehad die waanzinnige vangsten hebben weten te realiseren dus kunnen ook deze ook vissers bij mij terecht! Voor meer informatie zie bovenstaand e-mail adres of telefoonnummer!

Stekel ze,
The Basswhisperer.
Joop.