Mega Grub, loodvrije gewichten en Sportex

Persbericht Hengelsport Outlet  

Mega Grub, loodvrije gewichten en Sportex  

De heilbot- en kabeljauwvisserij is dankzij de topkwaliteit aan materiaal en georganiseerde visreizen tegenwoordig mogelijk voor iedere enthousiaste sportvisser. Veel mensen gaan daarom jaarlijks richting het noorden van Noorwegen om de grote heilbot, kabeljauw en koolvis achter de schubben te zitten. Populair aas voor deze visserij is de Cutbait herring van Savage Gear. Deze hebben een hoge advies prijs en wij bij Hengelsport outlet hebben daarom speciaal voor u een goedkoper alternatief bedacht.
 
De Mega grub leent zich hier uitstekend voor en kunnen worden geleverd met een bijpassende loodkop! De mann’s Grubs zijn van waanzinnig goede kwaliteit en kunt u met gemak nog jaren lang bewaren zonder dat het rubber in kwaliteit achteruit gaat.

De mega grub is 22 cm en is leverbaar in 5 kleuren.
 
 
De Grub wordt geleverd met een kant en klare hoge kwaliteit loodkop waarvan u verzekerd bent van het niet uitbuigen van de haak op een grote vis.
 
 
Deze loodkop weegt 200 of 310 gram en heeft een 10/0 haakmaat. U krijgt maar liefst twee Mega Grubs gratis van ons erbij! 

Om de Mega Grub netjes te monteren op de loodkop raden wij aan met een mes het kopje van de grub eraf te snijden net achter de twee ogen en eventueel de body op de haaksteel te lijmen voor extra houvast.
 
 
Onze test vissers welke vorig jaar in Noorwegen hebben gevist hebben heel goed gevangen op de grubs in combinatie met deze loodkop. 

Uiteraard kunnen de grubs ook voor de snoek of andere roofvis ingezet worden.
 
Tevens is Hengelsport Outlet altijd bezig met loodvrije werpgewichten bij de vissers te krijgen. Dit is beter voor de natuur en kan ook in sommige omstandigheden dressuur doorbrekend zijn. Zo hebben wij voor een zeer lage prijs voerkorven in alle soorten en maten. Zijn van zeer hoge kwaliteit en dus loodvrij.
 
 
Hiernaast leveren wij ook stenen werpgewichten die bij menig visser wel bekend zijn. Ze zijn ideaal voor de barbeel visserij op de rivieren met een grindbodem en ook voor de karper visserij op grind gaten. Natuurlijk valt een steen op alle andere bodem soorten minder op dan standaard lood en kan dus overal worden ingezet.
 
Tevens is het de ideale lood vervangen voor op zee! Vis je dicht bij de blokken op gul dan zijn deze werp gewichten de juiste keuze. Houd onze wateren schoon! Onze stenen werpgewichten kunt u nu bestellen met meer dan 60% korting
En sinds kort bieden wij nu aan in onze webshop enkele hengels van het Duitse topmerk Sportex en het welbekende Fladen. Hierbij bevinden zich enkele juweeltjes van dropshot hengels en vertikaal hengels. 

Bij ons met een éénmalige korting van 40 en 50%! 

Onder andere de tophengel van Sportex de Opal Dropshot 270cm 13-29 gram, speciaal ontwikkeld voor het dropshotten.
 
 
De tweedelige blank van OPAL Drop Shots is opgebouwd uit high quality HM/IM carbon en uiteraard voorzien van de unieke HT-Cross Winding techniek om meer stijfheid en body te creëren. Alle Opal hengels zijn uitgevoerd met Fuji Alconite ogen die zorgen voor minimale wrijving. Tevens zijn de handgrepen voorzien van lichtgewicht tweedelige Fuji reelhouders. Hierdoor heeft u nog meer gevoel en contact met de hengel en het kunstaas. De transportlengte is 1.40 meter en de hengel weegt 179 gram. Sportex geeft 10 jaar garantie op de blank. 
 
Voor meer informatie kijk op: www.hengelsportoutlet.com
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -