image description

MDSI op de Visma € 120,- tegoed bij aanschaf Float plus

MDSI    

MDSI actie op de Visma  

€ 120,- tegoed bij aanschaf Float plus  

Dat je bij MDSI terecht kunt voor al je Navigatie apparatuur en Nautische Elektronica is allang geen geheim meer.

Al sinds 1976 doen ze de verkoop en geven zij advies voor de belangrijkste merken voor alles wat met watersport elektronica te maken heeft. 

Maar je kunt voor nog veel meer bij MDSI terecht  dan alleen watersport elektronica. Daarnaast zijn  ze altijd op zoek naar de nieuwste merken en apparatuur die voor de watersport gebruikt kan worden.

Of je nu op zoek bent naar electromotoren, bootstoelen van Attwood (van de bekende Centric stoelen) of Tempres, hengelsteunen van Scotty, bij MDSI grijp je nooit mis. En hebben ze op hun website ook vaak zeer interessante aanbiedingen staan.


 
Float plus
Sinds kort zijn zij ook verdeler van Float plus, dé electromotor voor de bellyboat en Kayak. Deze krachtige motor is ondanks zijn geringe formaat instaat om een gemiddelde bellyboat met 5km per uur over het water te verplaatsen.

Tijdens de Visma is er een prachtige aanbieding. Wie tijdens de Visma een Float plus pro systeem aanschaft t.w.v. € 1275,-, krijgt hierbij een tegoedbon van €120,-. Deze kan voor alles in het MDSI pakket tijdens de Visma worden gebruikt dus ideaal om ook de nodige accessoires voor je bellyboat of Kayak aan te schaffen.

Wil je meer weten over deze actie, loop dan even lang op de stand van MDSI op de Visma (stand nr: 2 Direct bij de ingang). Mocht je niet in de gelegenheid om op de Visma langs te gaan dan kun je MDSI bereiken op het onderstaande adres:
 
Marine Depth Sounder International
Schinkelkade 13
1075 VG Amsterdam
www.MDSI.nl
Info@MDSI.nl
TEL: +31 (0)20 662 2041

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
Tijdelijke verzwaring coronamaatregelen
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 393
Willem Moorman -