MDSI als altijd weer van de partij op Visma 2011

Visma-informatie van MDSI

klik om de site van de visma te bezoeken

MDSI als altijd weer van de partij op Visma 2011

Ook MDSI zal weer aanwezig zijn op de Visma. Tal van nieuwigheden zullen op de stand te zien zijn en hieronder alvast een kleine preview.

Lowrance Elite-5 DSI
Zo is de Lowrance Elite-5 DSI combo unit met Visvinder te zien bij MDSI. Deze is voorzien van GPS en DownScan, heeft een groot 5” SolarMax Plus TFT Kleurenscherm met 480 x 480 pixels met 256 kleuren voor een zeer gedetailleerde weergave van bodem, vis en structuur.

Met de (extra) nieuwe DownScan techniek krijg je een bijna “fotoachtige” weergave van de bodem, direct onder de boot te zien. Voorzien van Nederlandstalig menu en 2 jaar garantie. DownScan sonar met 455 en 800 kHz frequentie.

Met BackTrackTM-instelling kun je de sonarbeelden terugkijken en de bracket is vernieuwd en verbeterd; deze is nu zowel horizontaal als verticaal draaibaar. Het scherm is eenvoudiger afneembaar. Snelheid en watertemperatuur worden standaard weergegeven en de Waypoints kunnen gemarkeerd en opgeslagen worden voor volgend gebruik.
              


Power Output 500 Watts (RMS), 4000 Watts (PTP). Dieptebereik tot 60 meter, inclusief watertemperatuurmeter in graden. De visgevoeligheid is instelbaar en de ingebouwde LED-verlichting maakt deze visvinder ideaal voor het nachtvissen. Bezoek de website van MDSI voor meer informatie.

Lowrance Broadband Radar
Het is de allerlaatste ontwikkelde radartechnologie en zorgt voor spectaculaire prestaties. Het is ook de eerste, echt “veilige” technologie, want er is geen stralingsgevaar meer.

               
Ook is het nu mogelijk om objecten echt afzonderlijk van elkaar te kunnen spotten zonder dat ze “samensmelten” (zoals enkele naast elkaar geplaatste aanmeerpalen bijvoorbeeld). Het zal duidelijk zijn dat u met de broadband radar makkelijker en veiliger navigeert dan ooit tevoren. Hieronder een filmpje met extra uitleg (Engelstalig).

Met mogelijkheden zoals de data over een kaart heen te projecteren, diverse storingsfilters, Smart STC, automatisch afstellen en gebruik van kleurendcodes, maakt het gebruik van een Lowrance radar kinderspel en zorgt tevens voor een veilige omgeving. Compatible met de Lowrance HDS toestellen.

Belangrijke kenmerken:

     
  • Extreem helder beeld
  •  
  • Vraagt heel weinig voeding
  •  
  • Geen stralinggevaar
  •  
  • Geen “opwarmtijd”

Voor meer informatie kijk op MDSI of stand nr. 300 op de VISMA.

klik om de site van de visma te bezoeken