Marcraft Kwartet

Marcraft Kwartet

Zit er muziek in Marcraft…jazeker. En daarvan zijn ze alle vier overtuigd. Geen concurrentie maar de handen ineen, maar ieder toch uitgaand van zijn eigen kracht.

Een leuke collectief tussen een viertal bedrijven die een Marcraft en liefde voor vissen gemeen hebben. Als eerste hebben ze samen een banner gemaakt voor op TOTAL FISHING om u eens uit te nodigen bij hen op de website te kijken. Misschien maken we binnenkort dan wel kennis met elkaar.
 
Marcraft Visboten voor de verkoop
(Martin Frankena)
Marcraft visboten uit Leeuwarden bouwt al meer dan 5 jaar volledig op maat gemaakte aluminium visboten.
Deze gelaste boten van 4mm zeewaardig aluminium zijn onverwoestbaar. 
CASCO Een volledig, dubbelzijdige afgelaste romp waar u levenslange garantie op krijgt en die u naar eigen inzicht kunt afbouwen of
VOLLEDIG AFGEBOUWD en toch een unieke Marcraft Welk model, welke kleur, tapijt, stoelen (welke, hoeveel en waar), Fishfinder, Visbun, Motor, Trailer. Kortom u bepaald de indeling zelf. Natuurlijk samen met ons deskundige advies.
http://www.marcraftvisboten.nl

Dutch Fishing Guides voor een visgids
Dutch Fishing Guides (Willem Beijeman) voor als u wilt vissen op snoek, snoekbaars, baars of Roofblei. Wij bieden u die mogelijkheid! Alles is mogelijk; invidiuele begeleiding of in een groep tot maximaal 6 personen. Voor één of meer dagen. Wij hebben ruime en jarenlange ervaring op het gebied van roofvis zowel in binnen- als buitenland. Het vissen doen wij met verschillende technieken en met materialen die altijd aan boord zijn van onze eigen veilige en snelle Marcraftvisboot.
http://www.dutchfishingguides.com/
 
Mobile Fishing Adventures voor de verhuur
Mobile Fishing Adventures (Han du Pau) verhuurt een complete marcraftvisboot op trailer inclusief alle apparatuur (sonar, GPS, hengelsteunen, accu’s en elektromotor) voor een dag, weekend of complete week. De boot wordt desgewenst naar het viswater van jouw keuze gebracht, en er wordt je de mogelijkheid gegeven om je bij te staan bij het traileren.
http://www.mobilefishingadventures.nl/
 
De Mariahoeve voor verhuur, vishotel & rolstoelboot
Vishotel De Mariahoeve ( Barry en Greet) ligt in een zeer waterrijk gebied (Sneekermeer), en is een gastvrije accommodatie. In deze hoeve bevinden zich 5 comfortabele tweepersoons appartementen/ hotelkamers op de begaande grond. Barry & Greet verhuren daarbij visboten, zeer geschikt voor kleine plassen, vaartjes en meertjes bij Terherne, maar ook het Sneekermeer en het Prinses Margrietkanaal zijn prima bevisbaar. De visboten zijn het hele jaar te huur, DAGVERHUUR (€ 100 Marcraft) maar ook in combinatie met een van de kamers/ B&B.
http://www.demariahoeve.nl/30/3+visboten.html
De rolstoelgebonden vissers hopen we snel een Marcraftvisboot aan te kunnen bieden/ verhuren voor € 100 p.d zie www.rolstoelboot.nl