Marcraft komt in 2010 met een geheel nieuwe lijn visboten

klik om naar de website te gaanMarcraft komt in 2010 met een geheel nieuwe lijn visboten

Marcraft visboten uit Leeuwarden is zo onderhand een van de beter verkopende visbotenbouwers op de Europese markt. In ruim 4 jaar hebben ze 140
gelaste aluminium visboten gebouwd voor heel Europa.

Tot nu toe werden de boten nog allemaal in eigen huis gebouwd en volledig naar wens van de opdrachtgevers. In 2010 gaat het een en ander veranderen en zal het, zoals het er nu naar uitziet, mogelijk worden om op meerdere plaatsen in Nederland een Marcraft te bestellen. Dus wellicht zal het mogelijk worden om uw oude boot in te ruilen bij een van de dealers om zo toch een Marcraft te kunnen aanschaffen.

Ook is Marcraft visboten in gesprek met meerdere partijen in Europa om een dealernetwerk op te zetten en heeft al een dealer gevonden in München (Duitsland). Kijk voor info op www.angler-oase.de. Alle boten zullen nog wel volledig in Friesland worden gebouwd en afgebouwd, maar daarover meer in een volgende update op Total Fishing.

Mede door de nauwe samenwerking met Honda Nederland en M.D.S.I te Amsterdam zijn alle Marcraft visboten tegenwoordig van een hoogwaardigere afwerking. Zo heeft Marcraft in het afgelopen jaar alle minpuntjes die er nog waren onder de loep genomen en verbeterd.

Mocht u voor het nieuwe seizoen een volledig op maat gemaakte Marcraft willen aanschaffen kijk dan op de site www.marcraft.nl

Geïnteresseerd in een proefvaart? mail dan voor een afspraak met Marcraft.