Manifestatie Snoekstudiegroep Nederland-België te Mechelen

klik om de website te bezoekenPersbericht Snoekstudiegroep Nederland - België

Een primeur voor Vlaanderen:

Manifestatie Snoekstudiegroep Nederland-België te Mechelen

De Snoekstudiegroep Nederland-België (SNB) organiseert op zondag 10 april 2011, voor de eerste maal op Vlaamse bodem, een grote manifestatie en informatiedag, zowel voor de beginnende, als de meer ervaren snoekvisser.

Naast interessante voordrachten over het snoekvissen, onder andere door Bertus Rozemeijer, Robert-Paul Wolters, Thijs van der Sanden en Joris Willems), zijn er ook tal van nieuwe materialen te bezichtigen en te koop, waaronder de meest recente hengels, reels, molens en natuurlijk het laatste nieuwe kunstaas.

Exposanten zijn onder andere Hengelsport De Kock, Hobbypark Zottegem en Evin – Marco Groenenberg (bootaccessoires). Ook zelfbouw van kunstaas komt aan bod, met workshops van ondermeer Dirk van Nieuwenhove, Jack van de Mortel en Oscar Wissink van Lureparts.nl. De groothandels ITT en Rozemeijer zullen eveneens de nieuwste aanwinsten showen.

Tevens is er een tweedehands beurs voorzien van een heleboel materiaal aan interessante prijzen. U kan er ook zelf uw tweedehands materiaal verkopen. Gelieve dit op voorhand te voorzien van een label met uw naam en de gewenste prijs. 10% Van de verkoopprijs gaat naar de SNB.

Natuurlijk is er ook een ruimte voor een hapje en een drankje en gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen met andere snoekvissers.

Plaats van het gebeuren: Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum “De Nekker”, Nekkerspoel Borcht 19 te 2800 Mechelen (België). Openingsuren: 10 – 17 uur. De inkom is gratis,  zowel voor leden als niet-leden.

Tombola: ter plaatse.
Voor meer informatie:
secretariaat@snoekstudiegroep.nl of +32 (0)486 027 725.

Uurschema van de lezingen:

     
  • Arno Van Zon - Welkomstwoord: 11.00 - 11.20 uur
  •  
  • Joris Willems - SNB, meer dan gezellig vissen: 11.30 - 12.15 uur
  •  
  • Bertus Rozemijer - Actief met kunstaas: 13.30 - 14.30 uur
  •  
  • R.P. Wolters & T. v. d. Sanden - Een seizoen op groot water  14.30 - 15.30 uur

Trekking tombola: 15.30 uur.