Mac Fishing en The Carpcollector dit jaar groots op de Carp 2013

Persbericht Mac Fishing/ The Carpcollector

Mac Fishing en The Carpcollector dit jaar groots op de Carp 2013

Groothandels Mac Fishing en The Carpcollector zullen dit jaar ruim vertegenwoordigd zijn op de beurs Carp 2013 die het komend weekend (2 en 3 februari 2013) plaatsvindt in Zwolle.

Century composites
Bekend van de diverse modellen karperhengels als Armalite, NG+ en Fat boy Slim om er enkele te noemen, komen vanuit Engeland en hebben een eigen stand in de nieuwe hal op standnummer 304. Alle verschillende modellen zijn aanwezig
dus is er alle gelegenheid kennis te maken met deze zeer
speciale hengels die nog steeds 100% in Engeland worden gemaakt.

Gardner Tackle
Staat bekend om zijn enorme pakket aan onder andere terminal tackle en is met een eigen stand aanwezig. Eén van de nieuwe producten die Gardner Tackle zal tonen is de Covert hook aligner en de Covert popup hook aligner.

Ook zal de nieuwe ATTS beetverklikker en de ATT deluxe receiver aanwezig zijn op deze stand. Zeker de moeite waard om even te kijken.

Gardner is te vinden in de grote hal op standnummer 404.

Hardy/Greys/CHUB
Ook aanwezig, vanuit Engeland én met een eigen stand, is de firma Hardy/Greys/CHUB. CHUB bevat een uitgebreid pakket met nieuw karpermateriaal zoals onder andere tenten, strechers, stoelen, luggage, enz. Kortom, teveel om op te noemen.

Hier zijn tevens vele verschillende modellen hengels te vinden zoals de S-plus en Outcast plus van CHUB, en de GT3, GT5 en Isoflex-serie van Greys. Hardy/Greys/CHUB is te vinden op standnummer 301 in de nieuwe hal.


Voor meer informatie, ga naar de site van Mac Fishing en/of The Carpcollector.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -