Maak kans op een dag vissen met Luc Coppens

Persbericht Fish Inn

Maak kans op een dag vissen met Luc Coppens 

Fish Inn heeft het opnieuw weer mogelijk gemaakt, jij mag op een pracht visdag de nieuwe Westin W4 hengels gaan testen in de boot van kampioen Luc Coppens. Luc zal je leren hoe om te gaan met nieuwe vistechnieken en welke de juiste Westin W4 hengels zijn voor deze technieken.


Fish Inn Luc Coppens Wedstrijd

De meester zelf gaat je de fijne kneepjes leren hoe toch net die roofvis wel tot een beet te verleiden, vooral als de vis niet los is. In overleg met Luc gaan jullie vissen waar op dat moment de vis goed los is. Deze leerzame visdag zal zeer zeker de rest van je viscarrière beïnvloeden met betere vangsten. Wat een unieke kans!

Meld je hier aan.

Luc Coppens staat in roofvissend Europa bekend als de beste allroundvisser. Luc wint eigenlijk alle belangrijke roofviswedstrijden zoals NKS, WPC en de bekende Predatortour. Met de Predatortour en de WPC winst dit jaar hebben Luc en zijn maat nu alle grote roofviswedstrijden gewonnen. Inmiddels hebben de mannen dan ook een verzameling boten in de wacht gesleept waar een gemiddelde botenboer jaloers op is!



Luc is nu productontwikkelaar geworden Bij Westin en samen met productontwikkelaar Dietmar Isaiasch zal Westin het grote toonaangevende merk worden in de toekomst op roofvisgebied.


Westin W4 Vertical Jigging 14-28 gram.

De nieuwste toonaangevende ontwikkeling waar Fish Inn heel dik op heeft ingezet zijn de nieuwe Westin W4 hengels die jij deze dag voor ons mag gaan testen samen met Luc Coppens. Deze nieuwe Westin W4 hengels zijn er in maar liefst 15 uitvoeringen en zijn te verkrijgen vanaf 179,00. De W4 hengels komen allemaal bij Fish Inn in de zaak te liggen en gaan gemakkelijk de strijd aan met de bekende Amerikaanse en Japanse merken.


Fish Inn. 

Deze Westin W4 hengels zijn gemakkelijk te bekijken en alvast te pre-orderen.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -