Lureparts.nl en Timm’s Dobbers ook van de partij in Utrecht

Persbericht Hengelsportbeurzen.nl

Lureparts.nl en Timm’s Dobbers ook van de partij in Utrecht

Op de Hengelsport- en Visbotenbeurs zullen bij Lure Parts  weer diverse nieuwe producten in de spotlights staan. Wat dacht u van nieuwe Spinnerbaits (met door Simon T. gespoten koppen), nieuwe Diamond Bladen in verschillende maten en kleuren, hele fijne Hybride Jerkbaits (de buddies van Erick van der Kraats), XL Bössels en nog veel meer.

Daarnaast zal er elke dag een demonstratie gegeven worden door verschillende personen. Op vrijdag zal Gerald Letteboer zijn bindkunsten gaan vertonen. Op zaterdag is het de beurt aan Henk Graafsma. Ook hij zal zijn bindkunstwerken voor de snoek live demonstreren. Op zondag is Erick Kraats – de maker van Buddy) in hoogsteigen persoon aanwezig.

Meer weten over Lure Parts, ga naar www.lureparts.nl. Vanzelfsprekend verwelkomen wij u graag op onze stand (nr. 148)!  Meer informatie over de beurs kijk op: www.hengelsportbeurzen.nl 

Ook Timm’s Dobbers is van de partij en zal nu tevens met roofvisdobbers aanwezig zijn. Het is een complete serie dobbers gemaakt van de beste materialen en de dobbers zijn allemaal handgemaakt. Er zijn 4 modellen, te weten Model Fokko & Roel en Model Ron & Roelof.

Model Fokko & Roel zijn echte snoekbaarsdobbers. De drijflichamen zijn gemaakt van balsa, de bovenantenne van fiber en de onderantenne is eveneens van fiber met een sterk kunststof oog. Beide modellen zijn verkrijgbaar in de gewichten 5,0 en 8,0 gram.

Model Ron & Roelof zijn roofvisdobbers die zeer geschikt zijn voor het vissen op snoek. De drijflichamen zijn gemaakt van balsa en de bovenantenne, de bovenantenne van fiber, evenals de onderantenne, ook voorzien van een stevig oog. Deze modellen zijn verkrijgbaar in de gewichten 10,0 en 15,0 gram.

Wilt u meer informatie, ga naar onze website www.timmsdobbers.nl of bezoek onze stand (nr. 166)!   Meer informatie over de beurs kijk op: www.hengelsportbeurzen.nl