Lureparts op Fair for Lure & Fly

Persbericht Lureparts


Lureparts op Fair for Lure & Fly

Tijdens de Fair for Lure & Fly op 3 en 4 september a.s. kun je voor alle kunstaas weer volledig terecht bij Lureparts. De roofviscracks kijken al wekenlang uit naar dé primeur van deze kunstaasspecialist…

De grote broer van de nu al legendarische Bössel zal er namelijk voor het eerst te koop zijn. De Bössel XL, een ontwerp van  Eric de Lange, is een hybride jerkbait die een ongekende vangkracht kent. Je kunt er gif op innemen dat deze grotere versie de komende tijd beslist écht grote monsters weet te verleiden!



Verder mag je nog veel meer topmateriaal verwachten op de stand van Lureparts. Kom eens kijken naar de RoQ Jerkbaits van Rob Kuilders. Deze jerkbait blijkt ook verduiveld effectief te zijn in combinatie met een spinnerblad. De specialisten van laten je graag zien hoe het werkt… Verder is er voor de bouwers van eigen spinners én spinnerbaits weer volop nieuws.

Zoals een verse serie van zeven nieuwe kleuren van Holo, Flashabou Magnum. Iets breder en stugger dan de Holo is de Saltwater Flashabou, deze serie is zelfs verrijkt met acht nieuwe kleuren. Ook zijn er volop ratelkralen voorradig, deze maken je spinners attractiever voor de rover, gewoon omdat ze geweldig ratelen!



Tevens liggen er prachtige streamers op je te wachten. Wil je eens met je spinhengel een grote snoek vangen, dan verdient de Eumer Pike Tube XL zéker de aanbeveling. De snelzinkende Eumer North Tube FS is daarentegen een regelrechte aanrader om snoekbaars mee te verschalken. Overigens zijn beide streamers ook als bouwpakket verkrijgbaar.



Gaat je voorkeur als kritische spinnerbouwer toch nog uit naar andere grote merken, dan kun je ook prima bij Lureparts terecht. De beste spinnerbladen in verleidelijke kleuren van Diamond, Colorado, Indiana en Willow.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kun je op het Eiland van Maurik nog de nodige demonstraties verwachten bij Lureparts. Nick Kloosterman gaat kale kunstaasbody’s spuiten. Wil je een aasje volgens je eigen gewenste kleurstelling, dan gaat Nick voor je aan de slag op zaterdag! Kom je op zondag? Wees dan niet getreurd want Simon Torenbeek gaat dan zijn airbrush kunsten vertonen, hij pimpt het aas geheel op naar wens van de bezoeker, komt dat zien!

Voor alle informatie met betrekking tot deze kunstaasspecialist:
www.lureparts.nl