Lureparts op de Hengelsport-en Visbotenbeurs Utrecht 2016

Persbericht Lureparts   

Lureparts op de Hengelsport-en Visbotenbeurs Utrecht 2016   

Het eerste weekend van december komt Utrecht weer aan de beurt... en wel in de vorm van de altijd geslaagde Hengelsport -en Visbotenbeurs! Dit keer alweer onze 9e deelname.... Fantastische locatie en leuk publiek, maken deze beurs altijd weer een feest om aan deel te nemen! Noteren dus :  2, 3 en 4 december van 10.00 tot 17.00 uur.

Wij hebben, net als vorig jaar de beschikking over 30m2 standruimte. Topbouwer Anne Brommer is vrijdag en zaterdag op de stand te zien. Anne bouwt al jaren zelf zijn kunstaas. Uitstekende vangers en oerdegelijk in elkaar gezet! Hij zal laten zien hoe hij zijn spinnerbaits maakt.

Ook geven wij weer gratis demo's op de stand! Erg leuk en leerzaam, denken wij. Henk Graafsma tenslotte is al jaren een begrip in de wereld van het kunstaas bouwen. Zijn aasjes worden altijd perfect afgewerkt met ook voor detail. En ze vangen ook nog eens uitstekend! Henk is zondag dus bij ons op de stand.

Verder kunt u ons alles vragen over onze trip naar Ierland, waar Frans en ikzelf afgelopen september een heerlijke tijd hebben gehad... 

Ook zullen wij natuurlijk weer onze bakken met onderdelen meenemen. En daar zitten aardig wat nieuwigheidjes in tov vorige jaar:) Wat te denken van een keur aan materiaal om zelf shads te gieten. Van mallen-materiaal tot glitters, wij hebben het allemaal in huis.

Verder zullen de rekken ook dit jaar weer vol hangen met allerlei doe het zelf materiaal voor het zelf maken van kunstaas en leaders.

Tot slot kun je ook weer vrijkaarten winnen voor deze prachtige beurs. Wij geven er vijf weg. Kijk op onze facebook pagina voor meer info.

Wat is er zoal aan nieuws te bewonderen?


Lurelips voor dieplopers.


Markers met geur voor het kleuren van softbaits!


Fimo klei voor het maken van 'masters’.

Cork Screws voor Shallow Rigs.

Een prachtig nieuw Value Pack voor het maken van Chatterbaits.

LUPA RTV Mold Silicone voor het maken van top mallen.

Softbait making Starter Kits.

Waar vind je ons? Vanaf de ingang rechtdoor lopen naar de horeca en dan rechts...Stand 116. Tot dan!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -