image description

Luremaster Fishing Competition

Luremaster Fishing Competition

Er wordt al veel gesproken over de nieuwe wedstrijd die plaats gaat vinden van 15 t/m 18 september op het Haringvliet, Hollands Diep en Volkerak. Ook op de Internationale handelsbeurs EFTTEX werd hier veelvuldig naar gevraagd.

Het ziet er naar uit dat dit een zeer gezellige en spannende wedstrijd gaat worden nu langzaam het deelnemers veld bekend wordt. Zeker nu de organisatie bekend kan maken wat de eerste prijs voor de wedstrijd is! Eindelijk kan het naar buiten worden gebracht, de boot, motor en trailer sponsor voor de luremasters zijn bekend!



De hoofdprijs voor de wedstrijd wordt een complete Alumacraft v14 samen met een Suzuki DF20A en de combinatie wordt vervoerd op een PEGA trailer!  gesponsord door Alumacraft Nederland,  Nimag B.V. importeur van Suzuki en PEGA trailer en compleet gemaakt met een Raymarine Dragonfly 7 Pro!


De Alumacraft V14 is een boot geschikt voor de grotere wateren en beschikt over een vlakke vloer
 
De nieuwe Suzuki DF20A EFI, waarmee je onbezorgd kunt vissen.


Dankzij de Pega boottrailer kun je je boot overal veilig en goed vervoeren.

 
En als kers op de taart, is de alumacraft uitgevoerd met een Raymarine Dragonfly 7 Pro met GPS en downscan

Deze set is een schitterende prijs om te winnen bij een wedstrijd waarbij gezelligheid voorop staat! Naast de hoofdprijs is ook de officiële locatie van de wedstrijd bekend, het hoofdkwartier van de wedstrijd zal Citta Romana zijn, dankzij de unieke locatie is de organisatie in staat om een prachtig evenement neer te zetten. Hier zal ook de dagelijkse briefing en de prijs uitreiking gedaan worden.

Citta Romana zelf heeft voor de deelnemers van de wedstrijd een speciale prijs gemaakt voor de huur van een Villa, een 6 persoons villa is voor de 3 dagen van de wedstrijd slechts € 350,- voor de deelnemers. voor boekingen kun je hier terecht
 
Zeker omdat de insteek van de wedstrijd makkelijk is, 7 snoekbaarzen, 5 baarzen en 3 snoeken over een periode van 3 dagen, is dit een wedstrijd waar iedereen kans maakt. En gezien het lage aantal deelnemers per water (maximaal 20 boten per water) zul je niet of nauwelijks andere deelnemers tegenkomen op het water.

Er zijn nog plekken vrij voor deze wedstrijd en aanmelden kan via deze link.

Wil je meer info over de wedstrijd of zien hoe het deelnemers veld eruit ziet klik dan hier

ANDEREN LAZEN OOK