Lucky Luc op Zout 75

Hallo vissers,
 
Ik zie mij door omstandigheden helaas genoodzaakt te stoppen met mijn wekelijkse column over het zeevissen in Nederland die iedere maandag op Total Fishing verscheen. Ik zal u hopelijk wel blijven verrassen met mijn speciale ondernemingen in het buitenland tezamen met mijn vrouw Yvonne. Zo volgt nog bijvoorbeeld een leuke special van het eiland Leka/Noorwegen waar wij laatst waren.


Er volgt nog een special…


... van het eiland Leka/Noorwegen waar wij laatst waren.

Degenen die mijn column gewaardeerd hebben bedank ik bij deze voor het lezen van mijn schrijven waarin ik altijd heb geprobeerd zoveel mogelijk info te geven zodat een ieder ook de visserij kan beleven die ik op die vissessie beleefd had.

Ik ben dus niet definitief weg bij Total Fishing, maar zal af en toe eens ten tonele verschijnen om een leuke viservaring met u te delen die ik heb opgedaan.

Ik wens u het allergrootste genot aan de waterkant en hoop nogmaals dat u wat aan mijn verhalen gehad hebt wat u in de praktijk hebt kunnen brengen.

Tot ziens aan de zoute waterkant om visserslatijn (of een andere taal) uit te wisselen.

Hartelijke visgroeten van Lucky Luc en Yvonne Mom


En bedenk nogmaals: het geluk en het plezier van het vissen zit hem niet in de grootte van de vis of in de hoeveelheid daarvan, maar het gaat erom dat u helemaal opgaat in uw hobby die in eerste instantie dient als ontspanning. Het beleven van een visvakantie als totaalgebeuren dat ik nu al dertig jaar beleef met mijn vrouw Yvonne, wens ik iedereen toe.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -