LIVEBLOG 24/7 Non stop Noorwegen

 

Dag 1 

 
Vanmorgen verzamelden we in de vertrekhal van Schiphol, klaar voor het aankomend avontuur! In theorie zouden we rond acht uur in de avond in Kastneshamn aankomen. Tijdens de eerste vlucht van Amsterdam naar Oslo zit er een moeder met een baby aan de andere kant van het gangpad. Even vrezen we het ergste, maar deze baby blijkt gelukkig enorm kalm te zijn. Helemaal als zijn moeder haar tepel aanbiedt en het mannetje tevreden kan sabbelen, gelukkig maar! 
 
Ook de tweede vlucht verloopt volledig volgens plan, tevreden wrijven we in onze handen. Niets staat ons avontuur meer in de weg… Toch? Wanneer we onze bagage in Tromsø op willen halen blijkt dat alle bagage is aangekomen, behalve de twee hengelkokers plus een tas die voornamelijk met kunstaas gevuld was. Balen!
 
Prachtig besneeuwde bergtoppen als uitzicht tijdens de vlucht!                                         Eerst even proviand inslaan voor de aankomende dagen!
 
Na wat onderhandelingen zegt de vliegtuigmaatschappij toe de missende items morgenvroeg op locatie af te geven. Daar hopen we dan maar op. Daarna vervolgen wij onze route. Een schitterende rit van drie uur leidt ons via adembenemende fjorden naar Kastneshamn. Ongelofelijk maar waar, in dit dunbevolkte gebied van Noorwegen belanden we in de file. Een motorongeluk zorgt voor het nodige oponthoud, maar na een half uurtje kunnen we toch doorrijden en zo komen we met een klein beetje vertraging aan bij onze accommodatie. Waar Trond Jaeger ons met open armen ontvangt. 
 
De rest van het verslag lees je hier.
 
Mede mogelijk gemaakt door:

ANDEREN LAZEN OOK