image description

Live Blog Catfish Camp Caspe Visdag 2

Live Blog Catfish Camp Caspe Visdag 2 

Door Sjoerd Beljaars 

Vanaf maandag 15 mei zijn Sjoerd Beljaars van Beet-Rovers en Nick Landman van Savage Gear te gast bij Catfish Camp Caspe (www.catfish-camp-caspe.com) op de rivier de Ebro in Spanje. Op het programma staat een allround visprogramma, ofwel worden de pijlen gericht op meerval, karper en snoekbaars. Dagelijks zullen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte van de vangsten en belevenissen.

Vandaag was goed voor het nodige contrast met gisteren. Daar waar het toen misging met een flinke dosis ongeluk en vissen die gewoon niet wilden, was daar vandaag behoorlijk verbetering in gekomen. De pelletvisserij op meerval en karper is momenteel booming. Prachtige vissen en dat in deze ambiance! Genieten!


Statische visserij met pellets. Dat lijkt voor deze dagen de manier te zijn.


Aan het werk met het maken van PVA stringers volgeregen met vismeelpellets. Op de bodem moet rond je haakaas simpelweg een bult met aas liggen, wil het interessant zijn voor veelvraten als meerval.


Klaar voor een nieuwe dag met een totaal andere vistechniek. We staan te trappelen.


Bam, vol in de steigers voor de eerste meerval. Een vis van rond de 2 meter, zoveel is duidelijk. Wat een oerkracht van deze vissen.


Meervalspecialist Peter van Schaik weet precies hoe je deze monsters mooi op de plaat kunt zetten.


Jawel, de pellets leggen windeieren. Daar waar het kunstaas ons gisteren in de steek liet, produceren de pellets naar behoren. Wauw, wat zijn het ontzettend indrukwekkende vissen.


Karper als bonusvis vandaag. Ook die hangen massaal op de stek rond. Wat een visparadijs!

ANDEREN LAZEN OOK