Limburgse ‘Custom build boats’ op de Fair for Lure & Fly

Limburgse ‘Custom build boats’ op de Fair for Lure & Fly

P.H. Tinnemans & Zn b.v. vormt een relatief nieuwe partij in de markt voor moderne visboten. Het bedrijf voor scheepsreparatie en ‘custom build boats’ uit Maasbracht heeft echter enorm veel kennis in huis op gebied van botenbouw en weet ook het nodige van sportvissen, dus kan de bezoeker voor het eerst op de Fair for Lure & Fly kennismaken met echte liefhebbers in dit vak.


De Limburgse firma Jan & Debby Tinnemans komt in het weekend van 4 en 5 september a.s. naar het Eiland van Maurik met een heuse primeur in de vorm van de Tinn-Silver 450. 


Een heuse primeur in de vorm van de Tinn-Silver 450.

Tinn-Silver sportboten heeft tevens, naast de Tinn-Silver 450, een prachtige vijf meter boot ontwikkeld, die uitermate geschikt is als visboot. Deze boot zal worden getoond op de Fair. De absoluut onderhoudsvrije boot is gebouwd uit 4 mm zeewaterbestendig aluminium en volledig in- en uitwendig afgelast.


Een prachtige custom build boot.

Hij heeft een zelflozende dubbele bodem met een hoog vrijboord en zeer goede vaareigenschappen. Verder kan de Tinn-Silver 500 ingedeeld en worden uitgerust naar eigen idee. Kortom, een prachtige custom build boot voor de sportvisser die iets speciaals zoekt.

Meer details over de boten op
www.tinn-silver.eu

Voor alle actuele nieuws over de Fair for Lure & Fly kunt u terecht op www.hengelsporthuis.com