Lezing Daniël Jawadnya ‘‘Snow-Man Rig - The Return’’

klik om naar de website te gaanPersbericht CaprEvenTT

Lezing Daniël Jawadnya ‘‘Snow-Man Rig - The Return’‘

PB products teamlid Daniël Jawadnya staat bekend om zijn videoproducten met een hoog ‘onderwater-gehalte’. Een deel van deze beelden hebben geleid tot nieuwe inzichten bij een groeiend aantal karpervissers wat voor een groot gedeelte is te danken aan de doortastendheid waarmee Daniël keer op keer met deze apparatuur de wijde wereld intrekt.

Letterlijk duizenden uren beeldmateriaal zijn door hem kritisch opgenomen en geanalyseerd op de meest uiteenlopende wateren variërend van kleine, drukbeviste circuitputten tot extreem grote, maagdelijke wateren in het buitenland. Daniël behoort zelfs tot een zeer kleine groep karpervissers die het Europese continent al rijdend hebben verlaten op zoek naar maagdelijke monsterkarpers, en niet zonder succes!

Deze lezing is het vervolg van een onderwatervideo die onlangs nogal wat beroering teweeg heeft gebracht onder de op karpervissende medemens. Het betreft de video waarbij de legendarische Snow-Man rig een figuurlijke ‘draai om de oren’ krijgt van de PB-man! Met enkele duizenden kijkers werd vervolgens een positieve, maar scherpe discussie gevoerd op de verschillende fora over de nuances van de uitspraken.

De Snow-Man presentatie wordt opnieuw onder de loep genomen met behulp van nooit eerder gepubliceerde onderwaterbeelden. Daniël doet een laatste uitspraak over de efficiency van deze aaspresentatie en zal met ondersteuning van zijn ervaringen uiteenzetten wanneer en hoe je de ‘Snow-man’ het beste kan inzetten. Daarbij komen alle zaken aan bod die zijn overwegingen tot stand hebben gebracht.

Een echte aanrader op CarpevenTT 2010!