Leeuwarden vist voor 3FM Serious Request

Leeuwarden vist voor 3FM Serious Request

Op 11-12-'13 is Sportvisserij Fryslân de actie ‘Elts mei graach ris fiskje’ gestart ten behoeve van 3FM Serious Request die dit jaar plaats vindt in Leeuwarden. 
 
Onze sportvissers gaan vanaf zaterdag 21 december tot dinsdag 24 december vissen in de gracht aan de Nieuwestad in het centrum van Leeuwarden.  
 

Sportvissen voor 3FM Serious Request.
 
Er zijn verschillende mogelijkheden om de sportvissers te ‘sponseren’: 
- Een donatie per gevangen vis; 
bv  € 0,20  - € 0,50 - €1,-  of € ….. per gevangen vis per sportvisser (met de mogelijkheid om een maximaal bedrag aan te geven).
- Via de site www.kominactie.nl/sportvissen een eenmalig bedrag doneren via de button 'Doneer', waarbij de betaling direct verricht kan worden via bijvoorbeeld iDeal.
 
Indien je gebruik wilt maken van de eerste mogelijkheid vragen wij je om een email te sturen naar pyt@visseninfriesland.nl waarin je het volgende aangeeft: 
- Welke actiedag(en): 21, 22, 23 en/of 24 december
- Welke sportvisser(s); nummer 1, 2, 3, 4  of 5 (t/m 10)
- Welk bedrag per gevangen vis:  € 0,10,-  € 0,20  - € 0,50 - €1,-  of € ….. (met de mogelijkheid om een maximaal bedrag aan te geven)
- Je naam en adres gegevens  & telefoonnummer zodat we na afloop met je kunnen afrekenen. Je  ontvangt hierover bericht van ons.
 
Het streefbedrag voor onze actie is € 2500,00. Als sportvissers zijn wij met zeer velen; nu is er een mogelijkheid om dat aan te tonen. 
 

Wij juichen het daarom van harte toe als je dit nieuws onder al jouw (sportvis)vrienden, bekenden en relaties verspreidt.
 
 Ook kun je de actie via Facebook ‘liken’ of anderszins wereldwijd verspreiden. Mocht je nadere vragen, suggesties of opmerkingen hebben of mee willen vissen dan horen we dat graag van je.

Voor meer informatie en actuele tussenstanden: kijk op www.kominactie.nl/sportvissen en op www.visseninfriesland.nl.
 
Pyt Achenbach