Leer gratis vissen op 30 mei

klik om naar de website te gaan14 Jaar of jonger? Leer gratis vissen op 30 mei!       

Op zondag 30 mei organiseert de VVHV naar aanleiding van haar 30-jarig bestaan in samenwerking met haar Jeugdcel de Nationale Jeugdhengeldag, op het Vrijbroekpark in Mechelen.

Bedoeling is om in twee sessies - voor- en namiddag - telkens 100 kinderen/jongeren te initiëren in de hengelsport. Niet alleen het klassiek hengelen, maar ook match, feeder en de verschillende disciplines zullen aan bod komen.

Inschrijven?
Ben je zelf onder de 14 jaar? Of is je kind, kleinkind of kennis dat? Schrijf je dan nu in voor de Nationale Jeugdhengeldag op 30 mei in het Vrijbroekpark in Mechelen. Sessies lopen van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

Wat hoeft je hiervoor te doen? Simpel. Stuur een e-mail met je naam, adres, tel/gsm-nr., geboortedatum en de sessie (voor- of namiddag) die je wenst te vissen naar giovanni@vvhv.be. Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Alle vissers ontvangen gratis een jeugdhengelpakket bestaande uit 1 vaste stok van 5 meter, gemonteerd lijntje, voederemmer, 1 kilo voer, onthaker, jeugdhengelcursus en een Hengelblad!

Meer informatie: www.vvhv.be.


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -