image description

Landgoedvisserij Someren opent vliegvisschool

Persbericht Fly Fishing Academy

Landgoedvisserij Someren opent vliegvisschool 

Op zaterdag 11 juni wordt bij Landgoedvisserij Someren, Dellerweg 30 te Someren de derde vestiging van de Fly Fishing Academy geopend. Landgoedvisserij Someren en de Fly Fishing Academy gaan dit uiteraard feestelijk vieren!

In samenwerking met de Fly Fishing Academy wordt hier regelmatig de Introductiecursus vliegvissen georganiseerd voor beginnende vliegvissers.

In de nabije toekomst worden ook andere cursussen, zoals de Basiscursus Vliegvissen en Forelvissen op Reservoirs op deze mooie locatie aangeboden.

Je bent van harte welkom om de opening om 12:15 uur bij te wonen, maar ook kun je zaterdag al vanaf 10:00 uur gratis aan een workshop vliegvissen deelnemen of twee uur vliegvissen op forel.

Edward van der Heul, Rudy van Duijnhoven en René van Haastrecht van de Fly Fishing Academy geven workshops in het werpen met de vliegenhengel.

Er zullen meerdere uitrustingen klaar staan waarmee geoefend kan worden op een van de vier vijvers van het prachtige landgoed.

De docenten zullen beginnende vliegvissers, maar ook gevorderde vliegvissers meenemen in een aantal interessante workshops, zoals een Workshop kennismaken met vliegvissen, een Workshop verbeteren werptechniek vliegvissen en een Workshop forelvissen op reservoirs.

Daarnaast kan er zelfstandig gevist worden voor een gratis periode van maximaal twee uur.

Haal in het Paviljoen een gratis 'vliegvisvergunning' voor twee uur en, indien gewenst komen de docenten bij je langs om je het werpen met een schietkop-vliegenlijn te tonen of succesvolle reservoirtechnieken uit te leggen en voor te doen.

Wie weet haak je daarbij ook nog een mooie forel van meerdere ponden zwaar...

Grijp je kans en kom langs op deze leuke dag.
Vooraf inschrijven kan ook: www.flyfishingacademy.nl/someren.html

Landgoedvisserij Someren
Dellerweg 30
5712 GT Someren
Tel. 06 - 51 822 131
www.landgoedvisserijsomeren.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -