image description

LAATST BESCHIKBARE PLAATSEN

Wil jij dit jaar toch nog in Noorwegen vissen? Dat kan! Noorwegen gaat zijn grenzen vooralsnog (als alles goed blijft gaan) uiterlijk 20 augustus weer openen voor alle (vlieg)verkeer. Dus wil jij dit jaar toch nog vissen in Noorwegen dan is het zaak om dat nu te boeken!

Dat kan natuurlijk met je eigen groep maar ook met onze groepsreis. Het heilbot en IJsland festival zijn ondertussen al helemaal volgeboekt maar er is nog plaats beschikbaar bij het gecombineerde Wout Van Leeuwen en Raven Noorwegen festival. Van 1 tm 8 oktober 2020 in Saltstraumen in Noorwegen!

We hebben ondertussen meer dan genoeg inschrijvers dus de reis kan gewoon doorgaan! Geniet van het springtij, indrukwekkende natuur, topverblijven, grote vissen, goede boten en persoonlijke begeleiding!  Carl Greve van Wout Van Leeuwen en Dennis Rademaker van Raven Lelystad en Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl begeleiden de gasten persoonlijk op de boten en delen maar wat graag hun kennis en ervaring om hier een topreis van te maken.

Bekijk hier de webpagina: https://www.visreis.nl/raven-noorwegen-festival-2020. En kijk hier voor de digitale brochure van het Raven Noorwegen festival https://www.visreis.nl/upload/user/files/Raven-2020_2.pdf  en hier van het Wout Van Leeuwen Noorwegen festival https://www.visreis.nl/upload/user/files/WVL-2020_1.pdf . Beide reizen verschillen iets qua opzet maar dat maakt voor de uitvoering niet uit.

Omdat het nu heel erg aannemelijk wordt dat onze groepsreizen in het tweede deel van dit jaar door kunnen gaan hebben we in de laatste twee weken extra aanmeldingen gekregen. Dus wees er op tijd bij en zorg dat je erbij bent! Dit zijn de laatste beschikbare plaatsen voor een groepsreis in 2020 naar Noorwegen.

Dus neem zsm contact met ons op via 0348 – 201 266 of stuur een mail naar info@visreis.nl.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
SPRO - Sea Bass Madness With Lures
Willem Moorman -
image description
Hoogzomersnoeken.
Willem Moorman -