Kuperus Hengelsport lanceert nieuwe webwinkel!

Persbericht Kuperes hengelsport 


Kuperus Hengelsport lanceert nieuwe webwinkel!

Het is zover! Na de nodige werkzaamheden staat de nieuwe versie van de Kuperus Hengelsport webwinkel dan eindelijk live! Waarom een nieuwe webwinkel? Nou, we vonden dat de foto’s op de verschillende pagina’s na exact twee jaar een opfrisbeurt konden gebruiken, en dat er qua navigatie en gebruiksgemak ook het één en ander voor verbetering vatbaar was.

Allemaal leuk, aardig en handig, maar wat kan de doorgewinterde hengelsporter hier concreet mee? Wellicht heel wat! Want aan de livegang van de nieuwe webwinkel hebben we een spelelement gekoppeld, waar zowel de roofvisser, de witvisser als de karpervisser aan mee kan doen.   

Wat is de bedoeling? Dat je, zonder hiervoor al te veel moeite te doen, eigenaar gaat worden van één van de volgende combinaties:



Hoe doe je mee?

Simpel, ga naar onze Facebook of Twitter pagina, deel het bericht over dit spel op je prikbord en like onze pagina. Uit de deelnemers wordt eerlijk een winnaar geloot, die met één van de bovenstaande combinaties richting de waterkant gaat! De winnaar wordt op vrijdag 23 maart bekend gemaakt via Facebook en een bijpassende Tweet. Daarnaast krijgt de winnaar eveneens een mooie plek in onze maandelijkse nieuwsbrief.

Iedereen heel veel succes gewenst,  zowel met deze actie als in het voorjaar aan de waterkant!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -