Kunstaasregister.nl vernieuwd

Persbericht Kunstaasregister.nl

Kunstaasregister.nl vernieuwd

Natuurlijk kun je op Kunstaasregister.nl uitgebreid zoeken naar kunstaas per merk, type of naam, maar de unieke kracht van deze website is de koppeling met actuele vangstgegevens. Dankzij deze koppeling kan de site kunstaas vergelijken op basis van ‘in het verleden behaalde resultaten’*.

Hierdoor kun je bijvoorbeeld zoeken naar kunstaas voor snoek in de winter. Al het aanwezige kunstaas wordt op basis van de bijbehorende vangstgegevens razendsnel vergeleken en overzichtelijk gepresenteerd.


De superhandige kunstaasvergelijker.

Op de detailpagina van kunstaas vind je productinformatie zoals lengte, gewicht en diepgang, maar ook reviews, foto’s en vangststatistieken van onder andere de kleuren en watertypes, én de hengelsportzaken die het kunstaas verkopen.

De kunstaasgegevens worden onderhouden door de websiteredactie, bezoekers, winkeliers en fabrikanten. De vangstgegevens en foto’s zijn afkomstig van sportvissers via het vangstenlogboek SVR. 


Vangststatistieken, reviews en foto’s.

Er is een speciale versie van Kunstaasregister.nl voor op je mobiel. Je kunt het laatste kunstaasnieuws lezen via Twitter en je abonneren op de nieuwsbrief via e-mail. Ga naar http://www.kunstaasregister.nl en ontdek het allemaal zelf!

*Handig, maar gelukkig geen garantie voor de toekomst…